Más is ennyire utál bejárni a munkahelyére?
A home office sokkal de sokkal jobb.
Napom, ha irodába megyek:
5:50-kor szól az ébresztő. Régen korábban szólt, mert reggeliztem, sminkeltem, akármi, de rájöttem, hogy az túl korán van, úgyhogy inkább bent eszem és nem sminkelek meg nem nagyon foglalkozom azzal, hogy jól nézzek ki. Egy óra alatt beérek munkába tömegközlekedéssel, kétszer szállok át. Kocsi nem opció, mert 4000 Ft lenne egész napra a parkolás. Laptopot cipelni kell, bent nincs számítógép. Bent vagyok, 8 és fél órán keresztül helyt kell állnom mind munkában, mind szociálisan. Ha nincs munka épp, akkor is el kell játszanom, hogy van. Aztán mehetek haza. Az út még hosszabb is a dugók miatt. Rohadtul elfáradtam, majd akkor még otthon kéne csinálni dolgokat, de aznap nem szoktam, akkor a párom csinálja, vele beszélgetek kicsit, de kb élőhalott vagyok, lefekszem, majd ha másnap is irodai nap van, akkor kezdődik elölről.
Napom, ha home office-ban vagyok:
7:45-kor kelek, hogy esetlegesen nyomhassak egy szundi gombot. Bekapcsolom a gépet, fel sem öltözöm. Elvagyok, reggelizek, csinálgatom a munkát, néha egy kis házimunka, ágyban telózás 10 perc helyett 20 percig, ebéd mindig friss, ha kell, boltba is lemegyek, ha meeting van, nem kötelező figyelni meg végig ott lenni, ha hajtás van, akkor azért kevesebbet lazsálok, de ez ritka. Közben végig megy valami YouTube videó vagy film, sorozat. Párommal (ő teljesen home officeos) beszélgetek, olvasgatok, stb. Munkaidő végén kikapcsolom a gépet és kész, nem kell még haza is érnem. Ha másnap sincs iroda, nem forgolódok este az ágyban, hogy másnap korán kelés van és aludni kéne.
Azért mennyivel jobb a home office... Ti is jobban szeretitek? Ez a hibrid hülyeség... Aztán ha be kéne járnom egyből fel is mondanék. Most megvárom, mi lesz ősszel, visszatér e a covid, a home office, ha nem, lehet váltok. Csak nem tudom, mennyi lehetőség van 100% home officera, ami évek múlva se tér vissza irodaira.
#5 jezus mar azt hittem munkatarsak vagyunk:D:D
Ugyan ezt csinalom enis delelott, viszont a delutanom mas, szoval nem vagyunk kollegak:D
Nálunk heti 1 nap van bejárás,többi home office.
Bekem ez így tökéletes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!