Ön is nagyon várja már, hogy pénteken lemenjen már a nap és kezdődjön a hétvégi pihenés?
Az én férjen nem 5/2es műszakrendben dolgozik, így legtöbbször hétvégén is megy.
De már régen a takarításról, mosásról, főzésről szól a hétvége, így teljesen mindegy milyen nap van.
Amúgy imádom a munkám és szeretek bejárni dolgozni, nincs baj a hétköznapokkal sem.
Hosszú hetem volt, úgyhogy igen, nagyon várom. Már kb vége is, home officeban vagyok ma, kicsit lazán tolom :D De 16:30-ig vagyok, úgyhogy azért még gép előtt kell kicsit lennem, csinálni még pár dolgot.
Az egész hétvégém családos lesz, az én és a párom családjával is találkozunk, várom, de fárasztó lesz :D
Tisztelt kérdésfeltevő úr és kommentelő társaim!
Igen, személy szerint én is nagyon várom hogy lemenjen a pénteki munkanap és végre elkezdődhessen a hétvége, és ahogy látom önök is így vannak ezzel. Igazán megelégedéssel tölt el ez a tudat!
Üdvözlettel:
Egy gyakorikérdések felhasználó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!