Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már olyan hogy ismerosodn...

Volt már olyan hogy ismerosodnél dolgoztál de végül nem maradtál csak rövid ideig?

Figyelt kérdés
Miért és mi volt a munkád? Hogy fogadta?
2022. aug. 31. 21:25
 1/4 Darius- ***** válasza:
Igen, most nyáron az anyám cégénél. De nem mint bejelentett, mert én máshol élek.
2022. aug. 31. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesómnál, mert nem volt jobb lehetőség. Nagyon nem szerettem, számomra undorító volt a munka közeg, amint lett jobb leléptem, 1 hónapot ha voltam ott.

Szarul fogadták, 1 db-ig megvoltak sértődve, aztán pár hónap után túltették magukat rajta

2022. aug. 31. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagybátyám éttermében.

Mindig megpróbált hülyére venni és elcsalni a fizetést a nap végén. A jattot nem engedte megtartani.

2022. aug. 31. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Étteremben, ahol egy ismerősöm nagyfőnök volt, de nem volt közvetlen vezetője magának az étteremnek, hanem a cégnek magának. Felszolgáló voltam, az étteremvezető viszont sorozatosan vert át, garasoskodott, majd lopott is a pénzbekből (az én fizetésemből, a kollégák fizetéséből, és az éttermi kasszából is.) Nekem ez a többedik alkalom után már sok volt. Beszéltem a főnökkel, de még ő állt neki lekezelően kioktatni engem... Megmondtam az ismerősömnek, hogy egy vicc ami itt folyik, nem maradok ott tovább.

Erre ő nyugtatni kezdett azzal, hogy túlreagálom, az étteremvezető biztos hogy nem lopott meg.

Ezek után, hogy nyíltan hülyének nézett és nem hallgatott rám, eljöttem onnan, és azóta sem tartom a kapcsolatot vele. Azért is hálás lehet, hogy korábbi jó viszonyra való tekintettel nem tettem feljelentést...

2022. aug. 31. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!