Egyetemistáknak milyen munkalehetőségük van?
Nézz körül cégek weboldalán, hátha keresnek gyakornokot.
De pl Schönherznél most direkt megnéztem, 1500-as órabérrel keresnek diákokat csomó helyre Debrecenben. Jó, nem prémium bér, de azért nem rossz az. Van egy csomó otthonról végezhető munka is, ahol nem akadály, ha nem vagy egy városban a munkahelyeddel.
Órarendhez igazodót csak alkalmi munkával tudod megoldani. Pakolás, raktáros, árufeltöltő, ilyesmiket nézz.
Nézhetsz esetleg részmunkaidőset, az eggyel komolyabb, de cserébe kevésbé rugalmas. Hogy mennyire, azt velük kell megbeszélned.
Órarendhez igazodó nem lesz. Amúgy 1200-1500 nem is olyan szar bér, főleg hogy korábbiakhoz képest a nettót adják.
Vagy keresel a leendő végzettségednek megfelelő céget és jelentkezel gyakornoknak, de azért arra készülj, hogy heti 20 órát ott is kell melózni, és nem este, hanem inkább délelőtt. Ott se biztos, hogy többet kapsz anyagilag, de a szakmai tapasztalat később nagy előny lesz.
Szerintem orulj, ha heti 20 orat dolgozhatsz es te osztod be a munkaidot.
Nekem is ilyen volt, mashogy nem lehetett megoldanom nappalin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!