De biztonsági őrhöz kell vagyonőri papír, nem?
Én is szeretnék másik szakot végezni, levelezőn
Ha nincs más, akkor igen. De nincs kedved valami gyorstalpalóhoz vagy felnőttképzéshez? Van egy rakat.
Ha nincs, akkor is van egy csomó képzettséget nem igénylő munka, amiből hiány van. Például egy jó takarító bérminimumnál többet keres. Vagy egy megbízható segédmunkás is (akármilyen területen).
Nálunk volt kolléganő ilyen diplomával. Csoportvezetőt csináltunk belőle, így sokkal többet keresett mintha önkormányzatnál dolgozott volna.
Van több diplomásunk operátor/csoportvezető szinten. Nekik fontosabb a pénz a láblógatásnál mint a lusta 9. válaszolónak.
A "lusta" 9-es válaszoló vagyok, fél évet dolgoztam önkormányzatnál, utána váltottam szintén diplomás de "piaci" munkára, amivel sokkal többet keresek, mint egy gyári operátor, de azóta is visszasírom.
Lehet valakinek a pénz hajhászása minden, de valójában ők a legszegényebb emberek. Azt az időt, amit a "lusta" önkormányzati dolgozó a hobbijával, a párjával, a gyerekével, a barátaival tud tölteni ahelyett, hogy robotolna megfizethetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!