Persze.
Az Audiban rengeteg mérnök dolgozik. Tesóm is villamosmérnök, mindig gyárakban dolgozott.
Nem mindenkinek jön be a közszféra az alacsony fizetéssel és a furkálódó légkörrel.
Igen. Tapasztalatot szereznék, azzal is több lennék.
A munka nem szégyen.
Igen.
Én is megtettem, mert kedvezőbbek voltak a feltételek. Magas fizetés, több szabadnap, kiszámíthatóság. A hülyének is megéri...
Igen, ha nem lenne más.
De önkormányzattól semmi pénzért nem mennék gyárba. Diákként dolgoztam operátorként, hosszú távon nem embernek való munka. 3 műszak, szörnyen monoton, még az is meg van szabva mikor mehetsz pisilni. Sokkal kevesebb a szabadság, mint egy önkormányzatnál és a felét a kötelező leálláskor kell kivenni, a másik felét meg olyan hülyeségkre kell kivennem hogy jönnek gázórát leolvasni... Amikor délutános vagy tulajdonképp csak alszol, eszel, munkába mész, dolgozol, azokon a heteken nincs semmire idő.
Önkormányzatnál szabad a péntek délutánod, nem csinálnak belőle ügyet ha elkéredzkedsz orvoshoz, az 50%-os utazási is jól jön néha...
Fel se vesznek gyárba diplomával
Vagy ha igen 2 het aaltt kicsinálnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!