Diplomával jelentkeznék újra, egy másik Bsc alapszakra, mit kellene feltöltenem felvi.hu-ra?
Sziasztok!
Pár hete államvizsgáztam alapszakon egyetemen. Július 1-én kapok meg a diplomám és a mellékleteket. Diplomával szeretnék jelentkezni, tehát abból pontot számítani ( lehetséges a szakon, a leírása alapján ), és ugyan abba az oktatási intézménybe jelentkeztem, ugyan azon a karon, csak egy másik alapszakra, ott szeretném folytatni.
Mondták a TO-n, hogy nem biztos hogy időben fel lesz töltve a diploma a FIR-be, ahonnan le kérdezi a felvi a diploma adatait, mert július elsején van a diplomaoszto, és július 7 felvin a dokumentum feltöltés, és hogy töltsem fel a diplomamat és a mellekleteit azért felvire én is.
Elég lenne ennyi hozzá? Továbbá tavaly végzett ismerősöm azt mondta, hogy mellékletekből azt a lecke könyvet is pl pár héttel diplomaoszto után küldte az iskola postán, de ugye az már túl menne a július hetedikén.
Elég magát a diplomat, és azt a megkapott pár mellékletet is feltölteni, vagy valahogy próbálják mindent kikérni a suliból, pl a lecke könyvet amit említettem?
Miből számít pontot?
Diploma minősítésből? ZV és szakdoga átlagból? Nekem anno kérnem kellett egy igazolást a TO-ról, amiben a tanulmányi átlagom volt benne. Azt lepecsételve, aláírva odaadták, tehát bementem érte.
Én megkérdeztem az egyetemet, hogy mit kérnek a pontszámításhoz.
1-es, hova irtad be az azonosítót? Nem látok erre helyet
2-es, 5 fokozatú diploma minősítéséből, megvan szabva, hogy az adott szakon 4-és, 5-ős stb diploma hány pontot ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!