Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kell egy munkahelyen...

Miért kell egy munkahelyen végigpofázni a 8 órás munkát, miért nem lehet csendben dolgozni?

Figyelt kérdés
Ráadásul pasikról van szó
2022. aug. 30. 11:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Na basszus, törölve lett az eredeti 8-as, így most olyan, mintha magamnak szóltam volna be :D (#8)
2022. aug. 30. 13:34
 12/16 anonim ***** válasza:
30%
mazochista XDD
2022. aug. 30. 13:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert szeretik felesleges informácival le fárasztani az embert olyanok mint a reklám.Csak itt nem lehet blokolni.
2022. szept. 1. 22:16
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

A mostani munkahelyemen szerencsére normális meg vicces témákról beszélgetnek a kollégák, amibe én is be tudok csatlakozni.

De a folytonos panaszkodás, gyerek/férj kibeszélése, negatívkodás már a megérkezés pillanatától... Utálom.

Zenehallgatás fülessel lehet opció. Kár, hogy nálatok még nem vezették be a home office t, az lenne a legjobb.

2022. szept. 2. 15:50
 15/16 anonim ***** válasza:
97%
Van aki a munkahelyén éli az életét. Pl van olyan dolgozó nálunk, aki éjszakás műszak után visssza biciklizett a gyárba, hogy a nappalis műszakosokkal kávézhasson...vagy éppen nem tudott aludni és bejött beszélgetni. Van felesége is pedig.
2022. szept. 2. 16:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Unatkozik és szószártyár/nincs magánélete akivel megbeszélhetné a dolgokat, így kénytelen a munkahelyen kiélni a szociális vágyait.

Én most egyedül ülök egy irodában, ez volt minden vágyam. Persze néha jól esik ha bejön valaki és beszélgetünk, de abszolút nem hiányzik, hogy körülöttem napi 8 órában dumáljanak és elvárják, hogy én is csatlakozzam. Voltam hasonló helyzetben, bedugtam a fülem, de akkor is különcnek gondoltak vagy piszkálódtak, hogy "milyen csendben vagyok".

Én volt, hogy beszóltam kollégáknak, hogy hogyan lehet érdemben munkát végezni úgy, hogy közben dumálnak - elvileg figyelmet igénylő munkakörük volt. Mentegetőztek, hogy háát ők meg tudják osztani a figyelmet. Később átköltöztünk egy másik irodába, ahol ráláttam az egyiknek a monitorára, a nap 5%-ban sem! dolgozott, ha épp nem dumált, akkor pörgött az index, meg egyéb oldalak.

"Öleld át a csendet

A múlás martaléka hadd intsen figyelmet"

2022. szept. 2. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!