Miért kell egy munkahelyen végigpofázni a 8 órás munkát, miért nem lehet csendben dolgozni?
A mostani munkahelyemen szerencsére normális meg vicces témákról beszélgetnek a kollégák, amibe én is be tudok csatlakozni.
De a folytonos panaszkodás, gyerek/férj kibeszélése, negatívkodás már a megérkezés pillanatától... Utálom.
Zenehallgatás fülessel lehet opció. Kár, hogy nálatok még nem vezették be a home office t, az lenne a legjobb.
Unatkozik és szószártyár/nincs magánélete akivel megbeszélhetné a dolgokat, így kénytelen a munkahelyen kiélni a szociális vágyait.
Én most egyedül ülök egy irodában, ez volt minden vágyam. Persze néha jól esik ha bejön valaki és beszélgetünk, de abszolút nem hiányzik, hogy körülöttem napi 8 órában dumáljanak és elvárják, hogy én is csatlakozzam. Voltam hasonló helyzetben, bedugtam a fülem, de akkor is különcnek gondoltak vagy piszkálódtak, hogy "milyen csendben vagyok".
Én volt, hogy beszóltam kollégáknak, hogy hogyan lehet érdemben munkát végezni úgy, hogy közben dumálnak - elvileg figyelmet igénylő munkakörük volt. Mentegetőztek, hogy háát ők meg tudják osztani a figyelmet. Később átköltöztünk egy másik irodába, ahol ráláttam az egyiknek a monitorára, a nap 5%-ban sem! dolgozott, ha épp nem dumált, akkor pörgött az index, meg egyéb oldalak.
"Öleld át a csendet
A múlás martaléka hadd intsen figyelmet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!