Lázasan bemenjek dolgozni?
Figyelt kérdés
Uj munkahelyem még csak a 6.hetemet kezdem itt, ha elmegyek tappenzre felek hogy kirugnak, de nem is akarok mindenkit megfertozni.2022. aug. 29. 04:56
1/11 anonim válasza:
Nem. Szerintem nagyobb bajba kerülnél ha pl.: covidosan bemennél mintha táppénzre mennél.
2/11 anonim válasza:
Táppénz!!
Betegen nem is tudsz úgy teljesíteni majd ahogy elvárnák
3/11 A kérdező kommentje:
Nem fognak kirugni?
2022. aug. 29. 06:00
4/11 A kérdező kommentje:
Covid tesztet hol lehet csinaltatni?
2022. aug. 29. 06:03
5/11 anonim válasza:
Tudtommal nem lehet ilyen indoklással kirúgni valakit.
6/11 anonim válasza:
Valakit elküldesz a gyógyszertárba hogy vegyen neked nyáltesztet, vagy felhívod a háziorvosodat és ő elmondja mit csinálj.
7/11 anonim válasza:
Ilyen miatt nem rúghatnak ki. Megbetegedtél ember, jó hogy nem eltöröd a lábad és elvárják hogy bemenj.
Valami kis önbecsülést azért szedj össze magadnak. Felhívod őket, elmondod hogy megfáztál, lázas vagy és nem tudsz bemenni, ennyi.
8/11 anonim válasza:
Ha homeoffice nem oldhato, akkor menj tapppenzre
9/11 anonim válasza:
Érdekes. Ha egy nő menstural, akkor bezzeg menjen be. Pedig én sokkal szarabbul vagyok mensikor mint amikor lázas megbetegedésem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!