Pitiáner vagyok ha rákérdezek hogy ha szept 1-től vagyok 8 órás állású, akkor ugyan miért maradjak benn már augusztusban is 8 órában?
4 órás állásban vagyok és szept 1-től áttettek 8ba.
De szóltak hogy jó lenne ha máris 8 órában járnék be,
és rákérdeztem minek a terhére? ez akkor elrendelt túlóra? Hiszen én aug 31-ig 4 órás vagyok.
Hát kiderült nincs elrendelt túlóra csak úgy puszira várták el a 8 órát, és legyek hálás hogy átvettek 8ba és nézzem el hogy ezeket a napokat 4ben fizetik noha 8at lennék benn.
én meg beintettem, mondtam szept 1-től vagyok 8as majd szept 1-től maradok benn 8at.
Egyesek szerint tökös vagyok hogy megvédtem magam a lehúzástól
mások szerint pitiáner szarrágó pár napért vitázni és majd jól kirúgnak bosszúból-
Kinek van igaza?
"Mert hát éves szinten mit számít az a 12 óra???"
Ja értem!! de akkor ha én egy évben mondjuk 4 órásként 3 napot csak úgy nem jöttem volna be dolgozni, akkor is igaz lenne a mondás hogy hát "mit számít az a 12 óra"???
vagy azt csak nekik szabad nekem nem?
"Mert igen, egyrészről igazad van, másrészről ez kb. egy 2 éves dackorszakos hisztizésének a szintje"
Az miért DAC áruld már el ha rákérdezek hogy 4 helyett a 8 óra minek a terhére megy? ez elrendelt túlóra talán? mert akkor az írásban is meg kell legyen.
és amikor kiderül hogy semmiféle túlóra nincs, csak úgy puszira jöjjek már be 8ra de fizetni csak 4et fizetnek, akkor közlöm hogy bocs de NEM.
ebben hol a dac mutass már rá!
Jézusom fejezzétek már be, szerintetek itt minden kitalált történet? Ha meg ennyire kamunak hiszed, mi a fenének írsz..
Aha...
Kóstolgatnak, próbákoznak, mekkora balek vagy? Vajon mennyi bőrt nyúzhatnak rólad ingyen?
Csak hát mindjárt hó elején nem mertek bepróbálkozni. Gondolom, ilyen suttyó cégnél úgysem nagyon van, aki maradni akar.
Hát nagyon jól tetted! Állj ki magadért. Hogy képzelik ezt? Ingyen kéne a munka a szutykoknak. A sok barom meg természetesnek veszi.
Nehogy belemenj! Egyórát se dolgozz ingyen. A munkáltatód ad ingyen bármit is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!