Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kinél milyen a munkahelyi légkör?

Kinél milyen a munkahelyi légkör?

Figyelt kérdés
Ami a legjobban zavar hogy nincs klíma és rohadt meleg van, hogyan lehet ezt túlélni? Illetve hogy lassan tellik az idő.. mégis mások hogy kezelik ezt?
2022. aug. 25. 17:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Váltasz, vagy kivárod míg jön az ősz. Úgy kezelik, hogy muszáj a pénz miatt, de nézegetik a lehetőségeket és lépnek ha van új.
2022. aug. 25. 17:28
 2/16 anonim válasza:
Nálunk fantasztikus,egy csapat vagyunk,a csoportvezető külön kérte hogy barátként tekintsünk rá,a telepvezető és a cégtulajdonos is rendesek,nem rég volt csapatépítés,minden évvégén buli a saját rendezvényházukba,tènleg brutál jó a mi csapatunk,szlogen,együtt erősek vagyunk
2022. aug. 25. 17:44
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk konyhan tobb klimaval is 40fok van, neha tobb is es nem csak 8 ora. Az ido gyorsan elmegy mert rengeteg a melo. Nem egyszeru, de a tobbi jo dolog karpotol. Jo brigad, rendes fonok, sok penz es lazasag (nincs basztatas azt csinalok amit akarok)
2022. aug. 25. 17:54
 4/16 anonim ***** válasza:

Ha lassan telik az idő akkor nincs elég munkád.

Nálunk van klíma, de a légkör attól még rossz. Sok a konfliktus még a vezetőségen belül is.

2022. aug. 25. 18:20
 5/16 A kérdező kommentje:

Elég fáradékony is vagyok esetleg erre valami tipp?

Bár új munkahely és most kezdtem pár napja eddig nem kellett ilyen korán kelnem (6:30)

Előző munkahelyen 11re jártam

Az előtt 4 kor keltem.. ahoz is kellett idő hozzászokni

Valahogy idősebben nehezebben bírom ez a nagy meleg meg pluszba szörnyű!

Hogy tudnám megkönnyíteni?

2022. aug. 25. 18:30
 6/16 anonim ***** válasza:
Nincs klíma ? Összedőlt a világ .
2022. aug. 25. 18:54
 7/16 anonim ***** válasza:

6 os vagyok, úgy írtam , hogy nem láttam az 5 -os kommentet.

Válts munkahelyet, ahol klímás rendszer van .

2022. aug. 25. 18:55
 8/16 anonim ***** válasza:
Vegyetek egy ventillatort.Ezért egy új mh-en felmondani? Ettől függetlenül meg tudom érteni hogy zavar a hőség.
2022. aug. 25. 19:05
 9/16 anonim ***** válasza:
Mindjárt itt az ősz, jövőre meglatod hogy bírod. Addig meg ki tudja találsz komfortosabb helyet. Vérvétel esetleg, vashiany?
2022. aug. 25. 19:06
 10/16 A kérdező kommentje:

#6 ha 40 fokban dolgoznál nem lenne ilyen nagy a szád.

Egyébként emiatt még nem váltanék munkahelyet, viszont eléggé zavaró, ezzel tartom magamban a lelket hogy hamarosan itt a tél de még kitudja meddig lesz ilyen meleg..

Vérvétel lehet hogy érdemes lenne

2022. aug. 25. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!