Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 9:00-17:30 közötti munkaidő...

9:00-17:30 közötti munkaidő jónak mondható?

Figyelt kérdés

2022. aug. 25. 09:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Ez teljesen emberfüggő, nekem pl akkor volt elcseszve a napom amikor 6-14-ig dolgoztam, mert egész nap / egész héten nagyon fáradt voltam (fizikai tünetekkel).

Nekem pl a délutános feküdt a legjobban (14-22), azokon a heteken voltam a legkipihentebb és akkor éreztem úgy hogy a legtöbb aktív szabadidőm van.

Van akit kikészít a korán kelés. Más meg azt szereti.

Csak a kérdező tudhatja hogy neki melyik a jobb.

2022. aug. 25. 10:38
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Igy munka után meg el tudsz menni sportolni + reggel nem kell olyan koran kelni. Viszont ha bármit el akarsz intézni egy bankban/hivatalban/üzletben akkor szabadságot kell kivenned.
2022. aug. 25. 11:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2022. aug. 25. 11:04
 14/16 anonim ***** válasza:
41%

Több műszakhoz képest nagyon jó de soha nem értettem miért jó ilyen későn kezdeni.Mire végzel nem tudsz kb semmit csinàlni bevàsàrláson kívül mert minden hivatal,egyéb hely ahol ügyeket lehet intézni bezàrt màr,télen vak sötét van akkor főleg nem lehet mit csinálni.

Sokkal inkább legyen 7 órakor,az nincs se későn se koràn de 6 óra se olyan rossz,előbb kell lefeküdni csak van akinek ez rosszul megy.

2022. aug. 25. 11:58
 15/16 anonim ***** válasza:
74%
Én meg sosem értettem, miért szeretnek egyesek hajnalban felkelni, majd a tyúkokkal feküdni, ahelyett hogy békében kialudnák magukat, maguktól ébrednének reggel, és este lenne idejük elmenni színházba, bulizni, vagy megnézni még a második filmet is a tévében, ha van kedvük.
2022. aug. 25. 12:08
 16/16 anonim ***** válasza:
62%
ha jol fizet es szereted..
2022. aug. 25. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!