Egészség ügy területén van ahol létezik fix munkaidő?
Figyelt kérdés
Eddig ahol fix munkaidőben dolgoztam is, itt most csere, meg akkor gyere már be, meg túlóra.
2022. aug. 2. 19:40
1/9 anonim válasza:
Körzeti rendelőben, szakrendelőben ugyanazon orvos mellett asszisztensként.
2022. aug. 2. 19:53
2/9 anonim válasza:
TB-s fogorvosom pl fix munkaidőben dolgozik. 9 órás kezdéskor még nincs ott.. 16 órás befejezéskor meg már nincs ott.
voltam TB-s szájsebészeten.. 10 kor kezdődött a rendelés, 11:45-re jött be a "doktor úr".. majd kiküldte az asszisztensét, hogy aki nem halálos beteg azt nem fogják ellátni... mindegy, hogy fáj a foga vagy sem.. mindegy, hogy már 2 órája vár.
Úri életük van.
2022. aug. 2. 19:54
3/9 anonim válasza:
Igen. Rehabilitációs intézményben/osztályon főképp meg sztk-ban (szakrendelések). Esetleg magánklinikákon. Vannak ilyen szakmai ágazatok is. Pl. az asszisztensek, recepciósok, orvosírnokok, egyes szakápolók(/főnővérek, csak ahhoz le kell tenni vmit az asztalra). Esetleg még betegvezető. Vagy pl. az irodisták, informatikusok, karbantartók, bizti őrök stb...
De ameddig covid van, meg kevés munkaerő, mindegyik eü-ben dolgozó ember dobálható ide-oda.
2022. aug. 2. 19:54
4/9 anonim válasza:
háziorvos is ilyen.. mióta covid van 4x voltam beteg, 1x se láttam a háziorvosomat. telefonon keresztül gyógyít. elmondom mi a panasz, felírja ereceptbe azt heló. Be se lehet jutni hozzájuk.. bent ülnek a rendelőben, de kulcsra van zárva az ajtó. A táppénzes papírt gumikesztyűben, az ablakon keresztül adják ki. Neki nincs túlóra.. hisz nincs beteg a rendelőben.
2022. aug. 2. 20:00
5/9 A kérdező kommentje:
4. Ismerős, én 4 évig megvoltam győződve, hogy ki a háziorvosom, majd kiderült, hogy ő csak az asszisztens xd
2022. aug. 2. 20:16
6/9 anonim válasza:
Meg is vizsgált, 5-ös?
2022. aug. 2. 20:23
7/9 A kérdező kommentje:
6. egyszer megmérte a vérnyomásomat meg belenézett a torkomba kb. ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!