Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is van ilyen kilátástalan...

Más is van ilyen kilátástalan helyzetben?

Figyelt kérdés

Már a belem kifordul ettől az országtól. Mindenhova csak csókosok meg kapcsolatok révén lehet bekerülni. Ha nincsenek olyan kapcsolataid, akkor ennyi volt.

Legjobb esetben is, csak próbaidőre kellek! Azután kirúgnak valamilyen mondvacsinált okkal, mert ez a nagy vállalatoknak biznisz! A munkanélküliek után adókedvezményt vagy valami támogatást kapnak, theát nekik ez megéri.

Többször felfigyeltem már arra is, hogy a munkahelyeken a hr-esek rokonokat és ismerősöket vesznek fel. Volt olyan munkahelyem ahol, ott dolgozott több család (múlti értitek) és ők szinte érinthetetlen kategória voltak. Ez egy újfajta feudalizmus, és sok millió ember kerül utcára, lesz hontalan vagy örömlány. A férfiakból meg katona, vagy rendőr, vagy valamilyen jobbágy.

A sok nyugger meg tapsol ehhez, mert O. V. a megmentő közben szét lett bszva az ország. - A végzettségeim érettségi + okj gyakorlatilag szrt se ér... Ha kapok állást azt is valami gyári munka. - Ez Magyarország...

Itt hülyének nézik az állampolgárokat, azaz a jobbágyokat. Kiforgatják a törvényt stb, stb.

Más nincs elkeseredve?

2022. aug. 24. 13:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
22%
Érettségi +OKJ sz@rt se ér ma már, nettó 300-nál többet nem nagyon kapsz érte.
2022. aug. 24. 14:16
 12/25 anonim ***** válasza:
64%

Vagy troll a kérdező, vagy azt hiszi, hogy kolbászból van a kerítés külföldön.

Ennek a durvább verzióját nemrég olvastam itt:

Szidta m.o-t itt mindent rossz, kiment kis családdal németo.-ba egy haverhoz, nyelvet nem beszél, munkája alig, haver cselédnek tartja őket, ide ír ki kérdést , hogy mi lehet a segítség de m.o- akkor is rossz, meg jujj magyarok ..

:D

2022. aug. 24. 14:18
 13/25 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, mi a végzettséged és milyen szakmai tapasztalatod van?

Egyébként nekem bőven pozitívabb a tapasztalatom a multis HRekkel kapcsolatban. Eleve, aki recruiter, az nem ajánlhat be embereket. Másrészt figyelnek arra, hogy rokon/haver ne lehessen ott az interjún és a döntés meghozatalánál, és lehetőleg egymás alá-fölé se kerüljenek, nehogy kivételezésre kerüljön sor.

Dehát this is fuckin' IBM, volt töb bmint 110 évük begyakorolni.

2022. aug. 24. 14:30
 14/25 NTBS ***** válasza:
24%
Igen sokan nem akarnak dolgozni hazánkban. Ismerősöm férfi és 13 hónap alatt 6 munkahelye volt, ahol hülye volta főnöke. Mondtam, hogy nem azért vettek fel, hogy a főnöködet értékeld. Azóta nem beszél velem...
2022. aug. 24. 14:56
 15/25 anonim ***** válasza:
21%
14: az ilyenekkel MINDENKI szembejön az autópályán...
2022. aug. 24. 15:27
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem értesz semmihez akkor valóban így van,bár lehet munkát találni csak nem lesznek jók.Muszály valamihez értened ha nem akarsz szopóágon lenni egész életedben,sok szakmában hiány kifejezett hiány van mert a valamire való emberek(és a többi is) elhúzott külföldre
2022. aug. 24. 16:16
 17/25 anonim válasza:
0%
Munkanélküliek után adókedvezményt kap a cég ? Hogy mi??
2022. aug. 24. 16:24
 18/25 anonim ***** válasza:
20%

Külföldön kolbászból van a kerítés is... Ja, nem. :-D

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..

2022. aug. 24. 16:26
 19/25 anonim ***** válasza:
16%

Nekem jók a kilátásaim.

Több nyelven beszélő mérnök vagyok IT területen.

2022. aug. 24. 16:32
 20/25 anonim ***** válasza:
14%
A Fidesz hibája, h megálltál az érettségi és OKJ szinten?
2022. aug. 24. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!