Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Találtál már ki kamu kapcsolat...

Találtál már ki kamu kapcsolatot a munkatársaid előtt?

Figyelt kérdés

Azzal a céllal, hogy nem pécézzenek ki, amiért nincs párod.

- Volt, hogy lebuktál?

(Bejött az illető akivel azt mondtad együtt vagy és közben mégsem).

- Mi lett a történet vége?

2022. aug. 23. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Fogjuk rá, hogy igen. Kamucsaládot találtam ki, hogy a gyerekesek javára ne engem túlóráztassanak. Azt nem kell tudniuk, hogy nekem a család a kutyámat jelenti, engedjenek csak szépen haza, mint a szaporaptorokat, sétaidőre.
2022. aug. 23. 17:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem buktam le, a felmondásom idején magamtól mondtam el, hogy ilyen dolgokhoz kellett folyamodnom, mert részrehajlóak.
2022. aug. 23. 17:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Úgy is lehet mondani.

Egy darabig nagyon rám szálltak, hogy miért nincs gyerekem.

Mindennek elhordtak mert szerintük kötelező, hogy legyen.

Végül behazudtam, hogy volt de autóbalesetben meghaltak.

Azóta nyugi van.

2022. aug. 23. 17:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Csak randizgattam a hülye gyerekkel, de mindenkinek azt mondtam, hogy együtt vagyunk, hogy ne csesztessen senki. Előtte mindenki csesztetett. Gondoltam, ha azt mondom, hogy van pasim majd leszàllnak rólam, és nem én leszek a gyár csicskàja.
2022. aug. 23. 17:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Soha még csak eszembe se jutott.

A kollégák közt van akivel rendszeresen együtt ebédelek, de azt se tudom van e párja, gyereke, mert sose kerül szóba, mert nem tartozik a munkatársakra.

Egyszer volt, hogy egy képzésen bemutatkozásnál mindenki mondta a családi állapotát, de akkor se kamuztam, hanem bemondtam, hogy nem kívánom elárulni. Egyik főosztályvezető erősködött, hogy tudni szeretné, de akkor se mondtam el. Ha az ember nem akarja elárulni akkor úgyse mondja el.

2022. aug. 23. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!