Nagyon elfáradok a munkámban nap mint nap,mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Alapvetően is nehéznek számít a szakács szakma én e mellett meg tanulok is.Fiatal vagyok de a munkaidő végére és mire haza érek pont hulla vagyok2022. aug. 22. 20:00
1/4 anonim válasza:
Túl vagy hajszolva.
Ezt kipihenni nem igazán lehet.
Lejjebb kell adni a feladatokbol.
Munka mellett egyébként is nehéz tanulni.
Esetleg próbáld meg másképp szervezni a dolgaidat.
Legyen idő aktív és passzív pihenésre is. Aztán vége lesz ennek az időszaknak is.
2/4 anonim válasza:
Próbálj meg munkát váltani. Gondolom, a la carte étteremben dolgozol, az a legszivatósabb. Esetleg ha valami üzemi konyhára mennél (kórház, menza...), azt jobban bírnád. Természetesen ez szakmailag más, akár visszalépésnek is tekinthetjük, de ha más irányba tanulsz tovább, akkor ez nem olyan gond.
3/4 anonim válasza:
A szakács eleve egy kőkemény fizikai munka. Emellé még tanulni is nagyon sok. Gondolom, a pénz miatt kell a meló, nem opció a részmunkaidő vagy ilyesmi.
Kitartást tudok csak kívánni, a sulinak egyszer vége lesz.
4/4 anonim válasza:
Jó és pontos időbeosztás, ha lehet ne tulorazz (túl sokat) . Próbáld napközben valahogy rendszerezni a dolgaid, hogy amit csak lehet közben oldj meg, vagy egyszerűsítés le amennyire lehet.. Kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!