Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felnőttként ha nincs türelmem,...

Felnőttként ha nincs türelmem, kitartásom tanulni és hamar elfáradok is tőle valamilyen szakember esetleg gyógyszer tudna ebben segíteni?

Figyelt kérdés
szeretnék szakmát és nyelvet tanulni, de 10 perc tanulás után már fáradt vagyok és alig valami marad meg másnapra az olvasottakból. ettől pedig feszült és ideges leszek
2022. márc. 23. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Más technikával kell nekiülni nekünk véneknek! :D Csinálj színes jegyzeteket és azt tanuld időszakosan 10 percekre elővéve! Ne masszív, unalmas újraolvasással akarj tanulni, keress képekkel illusztrált dolgokat, kivonatokat amikben kulcsszavak vannak csak amt gyorsan át lehet futni de felidézhető a hosszú szöveg. Persze van egy visszaállási idő is, de nekem pl. a ginko és a magnézium semmit se ér!
2022. márc. 23. 20:19
 2/7 A kérdező kommentje:
hasznos a válaszod köszönöm, de sajnos nekem már színes jegyzetek készítésére sincs türelmem...
2022. márc. 23. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Felnőttként, munka mellett nem csoda, ha nincs türelmed. Csak akkor tanulj, ha feltétlen szükséges, akkor viszont tanulj.

Magne B6 vagy Magnézium és B-vitaminok komplex, rendszeres kiszellőztetés nagyra, NEM bukóra nyitott ablakkal, heti minimum 3 órányi vagy ennél több közepes-intenzív sport. Ami a legnehezebb, annyi alvás, hogy másnap koffein nélkül is aktív tudj lenni.

Technika tekintetében ugyanazt tudnám írni, amit az 1-es.

2022. márc. 23. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
5%

Leírom hogy csináltam.Fiatalon nem tudtam egyetemere menni,pénz miatt.Dolgoztam nagyon sokat, ami pénz tudtam félreraktam.Neten keresgéltem infókat, ebbe a témában amit te írsz.

Mondjuk úgy,nem Magyarországon élek, a történet további része miatt,hanem Eu-n kívüli országban.

Elkezdtem keresgélni a neten, tanulás,gyógyszerek témában.Kutatási anyagokat,elemzéseket, tanulmányokat találtam, mikor jobban beleástam magam a témában.Aztán mire elmélet megértettem mindent, jött a gyakorlat,vagyis kipróbálni ilyen hatóanyagokat.

Nos ezzel elment kettő év kb mire mindegyiket kipróbáltam, majd jöttek a kombók, mikor azokat amiket éreztem hogy hatnak, összekombináltam, és együtt szedtem.Ezeknek már így éreztem a hatását,DE egyszer csak jött a fordulat.Emlékszem a napra,igazából mindenre, amikor akkor történt, és ez a valami megváltoztatta az életemet.Neten böngésztem szintén ebben a témában, és egyszer egy érdekes oldal rajta csomó érdekes infóval valahogy előjött a keresési találatok között,eddig sosem láttam.

Egy vegyi anyag volt amit elemeztek, tanulmányoztak,majd a teszteket elemezték amit végeztek ezzel a szerrel.Nos hogy mit tud a cumó.

pár hónap volt mire feltudtam a sötét neten kutatni hogy ilyet merrefelé tudok intézni magamnak.Mikor megkaptam egy havi adag volt, szigorúan mondták csak napi egy és vigyázzak, mert olyan funkciókat nyit meg az agyban, amit eddig sosem gondoltam volna hogy működik.

Elsőt bevettem este,délután került hozzám, úgy izgultam mint a kisgyerek a karácsonyi ajándékbontogatás előtt.

Éjfél körül már éreztem hogy valami megváltozott bennem,nem tudtam elsőre mi az, de fura volt, iszonyatosan.Olyan volt mintha kitágult volna a gondolkodásom,átláttam a világban az összefüggéseket.Nem értettem mi ez.

Másnap reggel bevettem a másodikat.na itt volt a BUMM! nem tudom leírni mi volt ez,hogy alakult ki, de mintha mindent tudtam volna, mindenre emlékeztem volna.Felhívtam anyámat, és elmeséltem neki mindent kiskoromból,napi szinten emlékeztem dolgokra évekre visszamenőleg.Délután vettem valami kereszrejtvényt, ha jól emlékszem egy óra volt, mire az egész újságot ledaráltam.

3. nap egyfajta nyugtalanság volt bennem agyi idegesség, tanulni tudni akartam mindent, nem értettem, mert előtte még sosem volt ilyen érzés vagy gondolat bennem.kísérletek alatt is jelezték hogy ez a funkció mikor megjelenik az agyban a cumótól, akkor kezd igazán hatni.tv-n tudományos csatornák mentek egész nap, számítógépen youtube-n tudományos filmeket néztem egyszerre, közben elkezdtem csak úgy fizika meg nyelvkönyveket olvasni.

Így elment az egész nap, és estére még mindenre emlékeztem.Valami hihetetlen volt.Vettem egy spanyol könyvet, este nekiültem tanulni.Egy hét volt,mire alapszinten beszéltem spanyolul, 3 hónap múlva mentem középfokú nyelvvizsgára.Senki nem értette mi van velem.Folyékonyan beszéltem spanyolul, 3 hónapja még azt sem tudtam mi ez a nyelv.Utána portugálul is megtanultam.Emailben megkerestem pár elméleti fizikust és rájuk írtam hogy bizonyos kvantummechanikai kérdéseket megvitassunk.

Kettő visszajelzett.Elbeszélgettem velük, olyan jól sikerült,hogy mindketten meghívtak hogy pár fizikus ismerősükkel találkozzak már egyfajta kérdez felelek beszélgetésre, ahol előadhatnám amit tudok.

Mindkettő a hazai élet egy egy jelentősebb alakja a fizikának.

Tovább nem írom nem mi volt, mert folytatódik ez még, de már messze Magyaroroszágtól.

Azóta is szedem minden nap, amit elértem ezzel nehéz megfogalmazni.Ösztöndíjas lettem egy neves egyetemen,itt is könnyen tanulok.Pár emberrel összehozott a sors, ők is használják ezt.Van köztük több ismertebb tudós,kutató is.

Mindezt azért írtam le neked, aki keres az talál.Nem biztos hogy elsőre, de amit keresel meglehet találni.Ahogy feljebb írták, nem a ginko magnézium kombója lesz,az biztos.

Üdv!

2022. márc. 23. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Menj el dolgozni segedmunkasnak burkolo melle. Utana rajossz,h 8 altalanossal tobbet lehet keresni akar segedmunkaskent is mint barmely diplmas pozicioban…..

Udv: muszaki diplomas ,aki azert burkol felujit otthon maganak es a csaladtagjanak is,mert nem tudja ra megkeresni a penzt.

2022. márc. 23. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól tartok, hogy az ilyen szakemberek se azt mondanák, amit hallani szeretnél.

Minden valódi figyelemhiány-betegségben szenvedőre jut tízszer annyi lustaság, akinek kényelmes bemesélnie, hogy csak egy gyógyszer, egy szakember véleménye hiányzik neki a boldogsághoz, de azt sajna nem kapja meg, miközben egyáltalán nem erről van szó.

Emellett a 2-es hozzászóló tanácsa is valid, ha magyar mércével is kirívóan rosszul étkezel.

2022. márc. 26. 00:32
 7/7 anonim ***** válasza:
42%
Alvás közben épülnek be az ismeretek és eleve alvás kell ahhoz is, hogy ne fáradj el olyan hamar. Tehát az az első, hogy rendszeresen indulj el aludni fél tízkor (zuhanyozás, stb.) és reggel 6-ig aludj. Ha ez megvan, a többi is menni fog.
2022. márc. 26. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!