Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elfogadnátok ezt az állást így?

Elfogadnátok ezt az állást így?

Figyelt kérdés
Programozó állás. Első 3 hónap online training, csökkentett bérrel. 6 vizsgán kell átmenni ebben az időszakban, minden vizsga 3 alkalommal tehető meg. Ha elbuksz egy vizsgát akkor nem folytathatod a traininget és ki kell fizetned 1.3 millió forintot.Ha átjutsz a trainingen akkor kötelező 1 évig náluk dolgoznod.

2022. aug. 16. 20:03
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
90%
Nem fogadnám el, mert nem szeretem az olyan szituációkat, amikor elvileg pénzt keresni mennék valahova, de már megmondják, hogy ennyivel vagy annyival tartozok és a fizetésről még szó sem esett. Ez mindent elmond a vállalati "kultúráról".
2022. aug. 17. 07:49
 42/43 anonim ***** válasza:
87%
Nem fogadnám el. Nem kockáztatnék 1.3 millió forintot a semmiért.
2022. aug. 17. 13:03
 43/43 anonim ***** válasza:
65%

A Telekomhoz eleve nem mennék (bár a botrány óta biztosan lehet tudni, hogy nem túl magas ott a mérce), de az ilyen anyagilag zsarolós bulikba soha nem szoktam belemenni.

Volt munkahelyem is el akart küldeni - határozott tiltakozásom ellenére - egy továbbképzésre, amit ha nem végzek el, akkor fizethetek kb. egy millát. Még okiratot is hamisítottak, hogy felvegyenek oda (akaratom ellenére persze), aztán visszamondtam. Ott már nem tudtak a nevemben dönteni. :D

2022. aug. 18. 10:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!