Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gáz az, ha diplomázás után 2...

Gáz az, ha diplomázás után 2 hónappal még mindig munkanélküli vagyok? Ti mennyi idő alatt találtatok munkát?

Figyelt kérdés

2022. aug. 15. 04:25
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Azért nem találok munkát, mert szar a diplomám. Államtudományi képzettségre sehol nincs szükség. Egy piacképes végzettséggel más lenne a helyzet.

Meg mondtam, hogy data analyst akarok lenni. Az egy jó irány.

2022. aug. 24. 13:28
 32/39 A kérdező kommentje:
Menekülni kell a közszférából. Inkább elmegyek a KFC be hamburgert sütni, csak ne közszféra legyen.
2022. aug. 28. 12:05
 33/39 anonim ***** válasza:
40%
Ez egyértelmű, csak azt nem értem, miért diplomázik belőle valaki.
2022. aug. 28. 13:42
 34/39 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező! Örülni fogsz te még a 200 ezres fizetésnek is ha így haladsz.
2022. aug. 28. 14:04
 35/39 A kérdező kommentje:

Miért is??!

Írtam egy max pontos felvételit és felvettek közgazdász mesterre, amit el is fogok végezni. Senki sem mondhatja, hogy nem teszek meg mindent azért, hogy kitörjek a jelenlegi helyzetből…

Inkább elmegyek fizikai munkára, csak ha egy minimálisan is jobban fizet, mint a nyomorult közigazgatás.

A pénz mindenek felett áll! A pénz maga az erő, maga a hatalom, a pénz minden!

2022. aug. 28. 14:26
 36/39 A kérdező kommentje:

90 pontom lett a felvételin, ami a max pont (plusz pontok nélkül)

Ebből is látszik, hogy mindent megteszek azért, hogy normális munkám legyen

2022. aug. 28. 14:28
 37/39 A kérdező kommentje:

Akkor örülhetnék a 200 ezernek, ha megfogadnám azt, amit az idióta 22-es válaszoló mondott…

Méghogy én közszférába dolgozzak?!!!! Ez egyenesen sértés!!! Soha a büdös életben be nem fogom tenni a lábam a közszférába!!! Csakis a versenyszféra!!!! Éljenek a multik!!!

2022. aug. 28. 14:32
 38/39 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező szerintem az idióta, aki úgy szidja a közszférát és esküszik rá, hogy ő ott soha nem dolgozna, hogy előtte államigazgatási szakra jelentkezett, végig járja és csak a diplomaosztó után jön rá, hogy ilyen diplomával a közszférán kívül semmire nem megy.

Egy kicsit több szerénységgel és gondolkodással, kevesebb szövegeléssel és több tanulással sokkal többre viheted, mint az arcoskodással.

Lehetőséged van a már meglévő diplomád valamilyen módon hasznosítani, vagy letagadni és más irányba indulni. Mindkettő lehet racionális, főleg, ha értelmesebben csinálod, mint az eddigi karrier döntéseidet. De mi lenne, ha azok után, hogy te voltál hülye, te hoztál értelmetlen döntéseket, nem megjátszani próbálnád az okost, hanem egyszerűen csak megköszönöd a tanácsokat és hasznosítod, amit tudsz/akarsz és elengeded a füled mellett, ami kevésbé tetszik?

Az után, hogy éveket elpocsékoltál az életedből egy szerinted is felesleges és értéktelen diplomára és hónapokon át nem találsz állást se diplomásként, se jóval egyszerűbb munkakörökben biztos vagy benne, hogy az okoskodás a helyes döntés tőled?

Arról nem is beszélve, hogy munkanélküliként nem GYK-n okoskodással kéne az időt tölteni, hanem minimum álláshirdetéseket olvasni, vagy kimenni az utcára és beszélni azokkal, akik állásokat hirdetnek...

2022. aug. 28. 14:55
 39/39 anonim ***** válasza:
40%
A kérdésre válaszolva nem az gáz, hogy nincs munkád, hanem ahogy előadod magad - de az nagyon. Talán pont ezért nincs munkád...
2022. aug. 28. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!