Mit tegyek ha lassan beleőrülök hogy nem találok semmi munkát?
Figyelt kérdés
Nagyon dolgozni szeretnék de nem tudok. Akár diákmunkát akár rendeset, de semmit se találok2022. aug. 14. 11:16
1/13 anonim válasza:
Gyorsétterem, mezőgazdaság, gyártósor, építőipar gyakorlatilag mindenkit tárt károkkal vár. Neked miért nem jön szóba egyik sem közülük?
2/13 anonim válasza:
Először is gondold át, hogy miért nem találsz? Esetleg azért, mert túl nagyok az elvárásaid, és ebből fakadóan nem is adod be egy helyre se vagy csak nagyon kevés helyre, de az is olyan, ahova esetleg nem is felelnek meg a kompetenciáid. Vagy netán az a gond, hogy nem szánsz rá elég időt, ergo csak 10 percre fölnézel a profession-re/Melódiákra és max beadod 1 helyre és jó darabig ezzel le is tudod. Ha nem ilyen jellegű a gond, vagyis ha több felületen is keresgélsz, és naponta több állásajánlatra is jelentkezel, amik nem mellesleg kapcsolódnak az eddigi tanulmányaidhoz/tapasztalataidhoz, és ennek ellenére sem hívnak be, akkor az önéletrajzod/motivációs leveled lehet túl sablonos, azon változtass
3/13 anonim válasza:
Mit tanulsz? Hány éves vagy? Milyen munkát szeretnél? Mi akadályoz a munkakeresésben?
4/13 anonim válasza:
hozzánk jöhetsz a gyárba, de itt dolgozni kell rendesen
5/13 anonim válasza:
Van itthon tej, 4-6 méterre vagyok a hűtőtől és van két lábam!
Annyira szeretnék inni egy pohár tejet, de nem tudok!
6/13 anonim válasza:
Ha a munkakeresésbe is annyi energiát fektetsz, mint a kérdések kiírásába, akkor nehéz.
Legalább valami minimális információt ossz meg, mert nyilvánvaló, hogy a megoldás az, ha munkát találsz.
7/13 anonim válasza:
Lejjebb kell adni az igényeket. Gyárba mindig lehet menni. Normális helyekre nehéz bekerülni.
8/13 anonim válasza:
Fesd ki a lakást, alakíts ki egy kis sarkot, ahol videóblogot indíthatsz az álláskeresés sötét bugyrairól, amikor nem válaszolnak, amikor provokálnak az interjún, amikor neked kéne befizetned, hogy dolgozhass, stb.
9/13 anonim válasza:
Ha Budapesti vagy, akkor könnyen találhatsz betanított munkát 300.000Ft nettó fizetéssel.
Akár aznap dolgozhatsz is, de legkésőbb 2-3 nap, annyira nincs ember ilyen munkákra, mert gyárban nem sokan szeretnek dolgozni.
10/13 anonim válasza:
Én voltam ilyen helyzetben. Vidéken laktam 18 éves koromig, ahol semmi nem volt…. esélytelen volt diákként munkát találni. Úgyhogy én abszolút el tudom képzelni, hogy ilyen létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!