Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vajon képes lenne bántani a...

Vajon képes lenne bántani a munkatársam? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egy viszonylag nagy helyen dolgozok, ahol az én feladatom nagyon egyszerű és unalmas. Azon a helyen belül egy bizonyos részén dolgozok diákmunkásként. Azon a helyen belül vannak karbantartók, akikkel napi szinten találkozunk. Alapvetően ők csinálják azt télen, amit mi most nyáron megcsinálunk. (Vendéglátós hely)

Nem tudom, hogy ki a főnököm.

Az egyik karbantartó, továbbiakban "fsz" elkezdett olyanokat mondani, hogy hol vannak a sötét helyek, hova lehet elbújni, meg ő már nagyfiú ahhoz stb...

Aztán olyanokat is mondott, hogy kössem fel a bugyim stb...

Valahogy a többi csajjal elkezdtünk erről beszélni és kiderült, hogy rengeteg csajnak teszi magát. Többek között underaged lányoknak is. Randira hívja, meg undorító üzeneteket küld

Én elkezdtem passzív lenni vele és valószínűleg észre is vette, utána elkezdett rohadt bunkó lenni csak velem. Panaszkodott a munkatársaimnak is meg a többi fsznak is, hogy mennyire lazára veszem a munkám.

( ezt azért mondta, mert azt csináltam és úgy, ahogy az előtte lévő már nyugdíjba vonúlt nagyon kedves ember mondta és tanította nekem)

Ez a fsz nem a főnököm. Nem utasíthat semmire, amikor meg mondtam neki a logikus utat, hogy hogy csinálnám a feladatom( ahogy eddig is ment), akkor elkezdett üvöltözni, meg a szavabma vágni a fszságaival.

Azt tudom biztos forrásból, hogy az egyik hülyített csajnak mondtott valami olyan alternatív kifejezést, aminek az a lényege, hogy meg kéne pofozni és " rendbe tenni".

A fsz volt katona (majdnem 50) és állítása alapján a közel 20 éves barátnőjét már pofozta.

Kurvára remeg a kezem és stresszelek, mert attól tartok, hogy bántani fog akár szexuálisan akár fizikailag vagy értitek.

Verbálisan már abszolút bántott többször is, amikor ott voltam.

2022. aug. 14. 01:13
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Szexuális zaklatás. Miért nem jelentitek csoportosan és rúgatjátok a ki a selejtes fszt?
2022. aug. 14. 01:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogjatok össze és szóljatok valami feljebbvalónak, mert ez nem játék!!!
2022. aug. 14. 01:32
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
A kosd fel a bugyid csak egy bena szallo ige, lanyos formaban a kosd fel a gatyadbol. Ne felj tőle, csak az arca nagy. Attol h otthon veri az ep aktuálist teged ne fog mert vele ellentétben te feljennted meloban es a rendorsegen is kb. Es bszhatja az eletet. De ahogy elottem, irtak kozel van a szexualis zaklatas kategóriához. Azzal is nyugodtan szolhattok kozosen a hr-s nek v a diak munka kozvetitonek. Ha az uzik olyanok amilyenek arra plae lehet hagyatkozni es megmutatni. Jol teszed amugy h kialsz magadert, csak így tovabb ha baszogat kuld a fenebe. Ha kiabal te is kiabalj stb stb.
2022. aug. 14. 01:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy nem tudod, ki a főnököd? Csak van egy igazgató vagy tulaj? Szólj neki. Legrosszabb esetben szólj a diákszövetkezetnek, valamint gyűjts bizonyítékokat és a rendőrségnek is. Tettlegesség esetén ott kell megrúgni, ahol a férfiaknak a legrosszabb. Ha a térd felrántásával csinálod, nagyobbat tudsz rúgni és kevésbé veszted el az egyensúlyt.
2022. aug. 14. 06:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
"csak az arca nagy." Vagy sem. Rohadtul nem fér bele amit a f*sz csinál.
2022. aug. 14. 07:36
 6/7 anonim ***** válasza:
49%
Mivel provokálja senkiházi? Azzal hogy létezik?
2022. aug. 14. 08:49
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
Persze.
2022. aug. 14. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!