Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintem undorítóan viselkedt...

Szerintem undorítóan viselkedtek velem az előző munkahelyen. Most írogatnak,de ti hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Szóval diákként egyedül dolgoztam egy kis cégnél gyakornokként.

Rajtam kívül még 3 másik ember dolgozott ott és pár hónapig voltam ott,majd egyik nap meló végén szólt a felettesem hogy köszöni szépen az eddigi munkám,de nincs szükségük többé gyakornokra és holnap már ne is menjek melózni. Azt mondta hogy holnaptól egy főállású kolléga jön hozzájuk dolgozni.

Volt a cégnél egy céges mobilom és laptopom és most 2 hónap után is mind a hárman rám írtak hogy vajon a céges mobilnak mi a kódja,mert nem tudják.

Egyébként egy szóval nem kérdezték meg,hogy hogy vagyok és van e másik munkahelyem.

Illetve közvetítő cégen keresztül voltam annál a cégnél és a közvetítő cég engem hívott hogy vajon mi lehet a feletesemmel,mert nem tudják őt elérni és a jelenléti ívemet sem küldte el nekik,szóval a fizumat is késve kaptam meg.

Szóval ti mit reagálnátok ezekre a dolgokra? Egyik nap csak random szólnak hogy másnap ne menjek dolgozni,arra sem volt gerincük hogy legalább 3 héttel előtte szóljanak hogy kirúgnak,illetve a jelenléti ívemet is késve küldték el a közvetítő cégnek ezáltal csak késve kaptam fizut.

Most pedig rám írnak hogy mi lehet a belépési kód,viszont egy szóval sem érdeklődnek irántam. Szívem szerint elküldeném őket a francba

2022. aug. 13. 09:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Majd 2hónap után megadnám a kódot!
2022. aug. 13. 09:40
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Keressék az ITs kollégát. Sza.nék rájuk.
2022. aug. 13. 09:47
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Van papírod, hogy minden eszközt visszaadtál?
2022. aug. 13. 09:52
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
nem diákként is ilyen egy kis cég
2022. aug. 13. 09:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Aha,leadtam és aláírtam minden ezzel kapcsolatos papírt
2022. aug. 13. 10:02
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Hát én biztos nem segítenék :D amilyen az adjonisten...
2022. aug. 13. 10:07
 7/12 anonim ***** válasza:
10%
Kicsit túl sokat képzelsz magadról, nem nagyon szoktak munkahely részről érdeklődni, hogy mi van veled, ha már nem dolgozol ott.
2022. aug. 13. 10:11
 8/12 anonim ***** válasza:
35%
Neked van-e a kezedben a cégtől olyan pecsétes papír, hogy mindent leadtál? Ha igen, akkor nincs több dolgotok egymással. Ha ilyen papírod nincs, akkor meg örülj neki, hogy csak a kódot kérik.
2022. aug. 13. 10:15
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
"Nem emlékszel" a kódra, elvégre nem kalendárium a fejed.
2022. aug. 13. 10:50
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

Milyen kód kell nekik? A felhasználói fiókod kódja? Már ne is haragudj, de azt nem is kérhetik. Semmilyen kódot nem kérhetnek, amit te adtál meg a munkaeszközödön. Ilyenkor normális helyeken legyalulják a gépet teljesen és minden eltűnik a fiókkal együtt, pont az a cél, hogy ne lássanak bele.

Ahogy írták a többiek: ha van papírod arról, hogy mindent leadtál ahogy megegyeztetek ezzel kapcsolatban az elején, akkor nincs további teendőd.

Ha továbbra is basztatnak, tiltsd le őket. Majd a közvetítő szól, ha valami gáz van.

2022. aug. 13. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!