Miért nem tanítják be normálisan az új munkatársakat?
Sok helyen hallottam, hogy igazabol sz*rnak bele abba, h rendesen, ertelmesen betanitsak a palyakezdoket, a vendeglatasban peldaul. Miert hianyzik a kommunikacio ilyen szempontbol?
Vendeglatasrol van szo. Kinek mi a tapasztalata ebben?
Vendéglátásban egyébként is sok idegbeteg dolgozik. Ha még pluszban alkoholista is akkor már csak ráadás
Egyébként türelmetlenek az emberek. Azt hiszik hogy ha nekik megvan a tudásuk akkor a másik is pillanatok alatt eltanulja
Én olyat is hallottam, hogy azért nem tanítják be rendesen az újakat, hogy ne legyen konkurens ember. Szóval nehogy a másik jobb legyen és el küldjék a többieket, mert az új mondjuk jobb/okosabb mindenkinél. A baj, hogy ezt kinézem az emeberekből.
Magamból kiindulva amikor új helyeken kezdtem mindig, minél előbb akartam mindent tudni, hogy tudjak egyedül dolgozni. Viszont ide kell akkor a másik fél is, hogy ő viszont tanítson rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!