Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megjavítanátok egy ilyen...

Megjavítanátok egy ilyen kapcsolatot a kollegátokkal vagy hagynátok a francba ?

Figyelt kérdés

Egy fiútársaságban egyedüli lányként voltam a műszakban.Ment a poénkodás stb. Véletlen egy poénnal beleszúrtam egy férfi kollegám önérzetébe aki szerintem önbizalomhiányos mert rajta kívűl a társaságban mindenki vette az adást .Erre megvárta hogy a csorda elmenjen és elkezdett perceken keresztül személyeskedni /gyalázni. Egy “pofonért” kaptam tízet.Cikinek éreztem volna ha előtte elsírom magam még a végén visszaélt volna vele ezért ment a szájkarate meg a bunkóskodás oda-vissza.Mivel a férfiak tehetségesebbek a taplóságban legyűrt én meg elvonultam az öltözőbe sírni. A csapatból még egy férfi volt fültanúja ennek aki próbálta poénokkal oldani a feszkót de belátta h szerinte is túltolta ezt a “kedves” úriember.Pár napra rá követte ezt még egy konfliktus viszont kisebb mint az előző. Aztán aznap végén még volt mersze megkérdezni hogy vagyok. Én meg megmondtam neki hogy nem tud normálisan beszélni úgyhogy hanyagoljuk a kommunikációt .

A logikátlan rész az hogy szabadnapomkor mikor nem voltam bent megkérdezte a kolléganőmet hogy úgy hallotta neheztelek rá és hogy mondtam-e neki valamit erről illetve róla .Ő tudta de letagadta gondolom nem akart belekeveredni ebbe.

Vannak napok amikor köszönünk vannak napok amikor nem .A folyosón kerülöm vele a szemkontaktust.

Mindig is jól kijöttem mindenkivel központi figurának tartom magam ő meg befelé forduló besavanyodott. Mondanom sem kell azóta se hívott félre hogy sajnálja az egészet.Javítsak ezen vagy hagyjam az egészet ennyiben és nem kell mindenkivel jóban lennem? Ti mit tennétek?

2022. aug. 11. 16:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kilences!

Annyi volt hogy nem fértem el tőle és viccesen mondtam hogy felszívom a porszívózsákba.Aztán kolléga mondta hogy nehéz lesz mert széles én meg annyit mondtam azért mert sok volt a szteroid mert bika izmos.

Utólag derült ki hogy kondizni jár és az a mindene .Erre meg olyanokat szól hogy megengedi hogy hozzá szóljak meg hogy tegezzem meg a az anyámat? Így is neki volt igaza ? Az ember meg csak arra harap rá ami igaz. Nekem pl aztán mondhatja valaki hogy biztos festett barna a hajam amikor eredeti .Max jól kinevetem .de ha ennyi önbizalma nincs valakinek főleg férfiba az nagyon gáz.Hogy jön az én ismeretlen anyámhoz? Akkor engem ócsáróljon de ne az anyámat. Lehet tapintatlan voltam de nyugodjatok meg ti is azok vagytok.

2022. aug. 11. 19:22
 12/16 A kérdező kommentje:
A tapintat meg nem arról szól hogy mások beképzeltségét simogatjuk!
2022. aug. 11. 19:25
 13/16 anonim válasza:
100%
Nem semmi összehasonlítani azt hogy finoman lekövérezed ami lehet hogy neki pont a legfájobb pontja ,azzal hogy valaki azt hiszi hogy festett a barna hajad .Ha pl valaki rendesen megsértett volna téged is akkor lehet másképp esne. Nem egészen értem miért keresed az önigazolást mindenki leirta hogy bocsánatott kéne kérned mert te kezdted ha nem akkarod akkor pedig enged el. .....1 es válaszoló amire nem írtál semmit
2022. aug. 11. 20:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalomhiányos? Tudod mit jelent, hogy valaki önbizalomhiányos? Találkoztál már valaha olyannal, aki TÉNYLEG önbizalomhiányos?

Az önbizalomhiányos nem olt le senkit a faszba.

Ha valaki tényleg önbizalomhiányos az nem így reagálná le, hanem beszarna és nem mondana semmit, nem kezdene el ordibálni.

Az önbizalomhiányos beszari, nem mer vitába szállni, mert retteg, hogy alulmarad.

Az önbizalomhiányos betegesen kerüli a konfliktust.

Ha elkerülhetetlen a konfliktus, akkor remegni kezd és teljesen zavarba jön.

2022. aug. 11. 20:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok? Mert ha nem egy korosztaly akkor nem szabad poenkodni
2022. aug. 11. 21:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Na nyuszikám, először is be lehet fejezni az utólagos hozzáköltést. Nem tetszenek a válaszok, hirtelen már egyből kiderül, de persze utólag, hogy mással is volt bunkó. Milyen érdekes...

Másodszorra pedig te szépen ledagadtoztad, szerhasználónak tituláltad. Mégis mire fel, mikor nem is ismered?

Ennyi erővel én meg leribizlek, mert hát mi ez a sok vakolat rajtad, biztos hivatásos vagy, ők szokták így tolni (ha nem sminkelsz, képzelj el bármilyen tetszőleges sértést anélkül, hogy bármit tudna rólad az illető).

Fú de utálom az ilyen pcsákat, akik próbálják tenni az agyukat a pasik előtt, hogy ők milyen kemények....Aztán telesírják a párnájukat, ha valaki vissza mer vágni :)

2022. aug. 13. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!