Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Anyám el akarja venni a...

Anyám el akarja venni a fizetésem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

19F vagyok, most kezdtem el dolgozni egy munkahelyen, és minden nap kiutazom az agglomerációba ahol a nap 12 órájában dolgozom. Nagyjából havi 350.000Ft-ot kapok érte, és holnap kapok először fizetést (110.000Ft az első Júliusi hetem miatt.) mivel mostanában csináltam bankszámlát, a szerződésben az ő számát adtuk meg hogy oda utalják át a pénzt. Mondta hogy át is utalja nekem egyből ha megjön a fizetésem. Na most az előtte lévő nap azt kezdte el hangoztatni hogy ne is álmodjak arról hogy odaadja nekem, mert neki rezsit kell fizetnie meg eltart engem, szóval ha meg akarom tartani a saját fizetésem, költözzek el. Amikor megkérdeztem mennyi kell a rezsire, elkezdett ordibálni és rámba**ta az ajtót. Nyilván nem arról van szó hogy nem szállok be a költségekbe, de szerintem ez úgy nézne ki hogy megkapom ÉN a fizetésem, megmondja mennyit kér belőle (ami jobb esetben nem a nagyrésze), és odaadom neki amennyit akar a maradék pedig az enyém lesz. Nem pedig úgy hogy megkapja és odaad nekem annyit amennyit akar. Szerintem semmi köze nincs hozzá mit csinálok a pénzemmel amiért én dolgozom minden nap, főleg hogy jogosítványra szeretnék gyűjteni.

Próbáltam beszélni a munkáltatóval hogy holnap az én számlaszámonra utalják a pénzt, remélem sikerrel járok.

2022. aug. 8. 12:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%

Igen 13-as.

Jogosan kérheti.

De az sem normális,hogy ilyen vérszemet kap egy anya mikor a gyereke élete első fizetését megkapja.

Azonnal húzza le azt a pénzt amit ô gondol.

Mit mond el ez egy szülőről?

Azt,hogy teher neki a saját gyereke és alig várja,hogy elmenjen otthonról.

De akkor miért vállalta?

Egy gyereket nem 19 éves koráig kell támogatni aztán azonnal fejni a pénzét.

Nem a gyerek kérte,hogy megszülessen hanem ő vállalta ezt a felelősséget.

Akkor segítsen is neki elindulni az életben és támogassa.

Vagy ha ez nem megy egy embernek mert akkora önző nárci akkor legalább azt a pénzt ne nyúlja le amit a gyereke keresett élete első munkahelyén.

2022. aug. 9. 05:53
 22/27 A kérdező kommentje:
Módosítottam a számlaszámom. Engem az sem zavarna ha havi 80-100 ezret adnék bele a közös költségbe, csak a maradék legyen az enyém. Illetve azt nem tartom jogosnak hogy ezt az első bérosztásomnál csinálja, amikor semmi tartalékom sincs és legalább alap dolgokat szeretnék venni magamból abból az egy hetes fizetésből. A következő hónapban lesz tartalékom, és egy teljes havi fizetést kapok, na akkor már oda is tudnám adni azt amit kér. Nyilván most is odaadnék neki valamennyit, de ha 108.000Ft-ból maradna 10-20E egészen Szeptemberig, azzal tényleg nem tudok mit kezdeni
2022. aug. 9. 17:28
 23/27 A kérdező kommentje:
***Vagy 110E, teljesen mindegy
2022. aug. 9. 17:29
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Valamit nem mond el. Vagy adósságokat csinált, vagy valami olyanra költ, amit nem akar elárulni.
2022. aug. 10. 19:57
 25/27 anonim ***** válasza:
70%

Rá fog kapni az ízére. 💵 💵

Meg pénzes zsáknak fog nézni téged. De te tudod.

2022. aug. 12. 07:20
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Na a kérdező feladta.

Úgy látszik.

2022. aug. 13. 08:23
 27/27 gungasam ***** válasza:
16%
És tényleg, rezsit kell fizetnie, nem is akármekkorát. Valószínűleg főz rád és mossa a szennyesed mint a legtöbb anyuka, szóval kurvára tartozol neki!!Persze nem kötelező a tartozást megadni vagy a hálát leróni és hasonlók. Le is léphetsz , ahogyan bíztatnak. Anyukád eddig a fizetésed nélkül kettőtöket tartott , valószínűleg egyedül is fog boldogulni, ne aggódj. Az anyák arra valók, hogy elhagyják őket.
2022. aug. 28. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!