Az új munkahelyemen a kolléga fejébe vette, hogy engem az ő helyére vették fel, emiatt ellenséges velem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Attól tart, hogy mire én betanulok, ő repül. Nem hiszem, hogy ilyesmiről lenne szó, viszont néha gonoszkodik velem.2022. aug. 1. 22:22
1/5 anonim válasza:
Kérdezd meg mindenki előtt a főnököt és kiderül!
Ha mégsem, egyből az orra alá dörgölheted!
2/5 anonim válasza:
Szokták ezt csinálni, szóval minden joga meg van ahhoz, hogy ezt gondolja.
De mi van, ha:
A munkahelyemen az új kolléga fejébe vette, hogy őt az én helyemre vették fel, emiatt ellenséges vagyok vele... Attól tartok, hogy mire ő betanul, én repülök... Erről van szó, de ő még mindig jószándékú velem.
3/5 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy ez így van. És hogy fogadja el a tényt.
4/5 anonim válasza:
Tapasztaltam már ilyet! Bevett szokás. Hat ha kell a munkád akkor ne segítsd be tanulni normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!