Munkahelyen kolléga velem négyszemközt fizikai erőszakot helyez kilátásba közös kolléga kárára. Kirúgatható-e?
Figyelt kérdés
Konkrétan: szájba fogja verni és kidobni az ablakon. Ezt háromszor ismétli meg. Teljesen komolyan, full aggresszivitással mondja. Azt hiszi, a ventilációnak egyedüli tanúja vagyok, viszont hangrögzítem.
Ki lehet-e rúgatni őt a hangfelvétel alapján? (Az más lapra tartozik hogy velem mi lesz.)
2022. júl. 18. 18:46
1/3 anonim válasza:
Mond meg neki, ha nem száll le rólad, feljelented.
2/3 anonim válasza:
Nem őt fenyegeti hanem a harmadik kollégát. Fonokseg függő hogy ezért kirugjak e. Az én munkahelyemen kirugnak és én is azt tenném, ha én főnök lennék.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, a harmadikat. A távollétében. (Viszont nagyon durva hogy tíz percen át és amilyen kifejezésekkel.)
2022. júl. 18. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!