Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lefeküdtem egy kollégával,...

Lefeküdtem egy kollégával, majd mindenkinek elmondta. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Tudom, hibát követtem el, és megbántam. Megtörtént a dolog, majd akkor még persze azt ígérte, nem mondja el senkinek. Később viszont szerelmet vallott, amit én nem viszonzok, így visszautasítottam. Ezért bosszúból, sértettségből kitálalt a legpletykásabb kollégának, így már szinte mindenki tudja. Azóta csúnyán beszél velem, ellenségeskedik, a pletykatársaival pedig nagy barátok lettek, és gyakran én vagyok a téma még most is.

Rossz emberben bíztam meg, én is hibás vagyok, tudom. Szépen elfelejthettük volna ezt a kalandot, de ő nem képes rá. Én tudtam volna ugyanúgy, kifogástalanul dolgozni és a többi (nem rosszindulatú) kollégával normális lenni, de így már túl feszült lett a légkör. Úgy érzem, mindenkinek jobb lenne, ha elmennék innen. Viszont a munkát szeretem, elégedettek a munkámmal, jól keresek, néhány kollégával szinte barátok vagyunk. De ez a pár rosszindulatú ember megmérgezi a közeget. Megtanultam a leckét, de nem tudom, most hogyan tovább.

Mi lenne a megoldás ezek után? Mondjak fel?

Én huszonéves nő vagyok, a kolléga, akivel történt harmincas férfi.

2022. júl. 26. 14:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy 30-as férfinak illene helyén kezelni a kalandot, és méltósággal elfogadni az elutasítást, nem pedig játszani a hisztis óvodást, akitől elvették a nyalókát, az ilyen nagyra nőtt dedósokkal nem kell finomkodni. Már elnézést, de sok férfi még hitegeti is a nőket, miközben semmit nem akar tőlük szexen kívül, aztán lelépnek. Itt én nem olvastam ki hitegetést a sztoriból, ez egy kaland volt. A nők nem élvezhetik a szexet, nem lehet egy nőnek kalandja ugyanúgy, mint egy férfinek, főleg, ha ki van mondva egyértelműen, hogy ez csak kaland, és még védekeznek is? Függetlenül attól, hogy te, én, vagy bárki itt belemenne-e ilyenbe vagy sem. Ha a férfiaknak szabad, a nőknek is.
2022. júl. 26. 17:42
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem ismerted el, hogy megtörtént, tagadd! Terjeszd azt, hogy megbízhatatlan, fantáziál, kitalál dolgokat, stb. Pl "Képzeld, Béla bepróbálkozott nálam, persze elutasítottam, de most attól tartok, hogy bosszúból pletykál rólam dolgokat. Te is tudod, milyen megbízhatatlan! " Nem tisztességes dolog, de amit ő tett, az sem. Ha a kollégád szembesít azzal, hogy meghazudtoltad őt, neki magának is tagadd le a szemébe.
2022. júl. 26. 18:35
 23/29 anonim ***** válasza:
15%

És kaptál egy jó kocsit legalább magad alá?

És még nem ezen múlik...

Ne szégyelld leányom! Öreganyáink is így csinálták a TSZ-ben,csak nem borotválták a hónuk allját...

2022. júl. 26. 18:48
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

En tuti egy percet nem maradnek tovabb azon a munkahelyen,ahol tudom hogy rajtam kacag az egesz melohely.... Bar mondjuk ennek meg volt az ilyesfele veszelye, szoval,igen...

Nem hiszem hogy egyhamar le fognak rolad szallni.. En azt tanacsolom neked, hogy NE maradj azon a munkahelyen! Tenyleg... Kicsinalhatnak..lelkileg.. roncs lehetsz...

Persze Te neked kell magad ismerd, mit es meddig birsz ki lelkileg..de nem hiszem hogy "felvallrol"venned ezt a sztorit, mivel ide jottel tanacsot kerni, szoval bant a dolog. De en ilyen esetben ,ismetlem..:NE MARADJ OTT! :)

2022. júl. 26. 18:55
 25/29 anonim ***** válasza:
67%
Komolyan. Itt tartunk b@zdmeg 2022-ben, hogy egy nő lefekszik szabad akaratából valakivel és ha kitudódik szégyellnie kell magát. Mikor jutunk el oda, hogy felnőtt emberek vagyunk és a nők is szoktak szexelni? Egyáltalán miért szégyen az, amit mindenki(!) csinál. Nem tudom milyen helyen dolgozol, de biztos vagyok benne, hogy a kollégáid között is vannak olyanok, akik most a pasit ítélik el, nem téged. Egy alkalmas pillanatban, amikor úgy érzed vevők a te verziódra akkor elmondhatod, amit itt is. Hogy először jó ötletnek tűnt, amit később megbántál, ő meg így próbál bosszút állni, amiért visszautasítod.
2022. júl. 27. 02:08
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

#25 szerintem ennek most semmi köze ahhoz, hogy nő vagy férfi. Maga a tény zavarja, hogy kitudódott a dolog. Itt már nincs mit tenni, legyints rá annyival, hogy “igen, és?”. Csak azt piszkálják az emberek, akin érzik a sebezhetőséget.

Szerintem gyerekes dolog lenne visszavágni azzal, hogy kicsi a farka meg egyebek, egyszerűen hagyni kell, hogy minél előbb elfelejtődjön a dolog. A hazudozásba is lehet te magad buknál bele. A tetteknek következményei vannak, legalább ezt most megtanultad, kollégákkal nem kavarunk!

2022. júl. 27. 08:19
 27/29 A kérdező kommentje:

Köszönök szépen minden választ. Most a legrosszindulatúbb pletykás kolléga nem jött dolgozni, eddig szép csendben is van mindenki. Alkalmazom a legyints rá technikát. És igen, megtanultam a leckét, soha többet ilyet...

Köszönöm még egyszer.

2022. júl. 27. 09:14
 28/29 anonim ***** válasza:
14%

Ha kicsi neki,miért tette szét a lábát?

Teljesen jó válaszok érkeznek!

A body shaming kétélű fegyver mondjuk.

2022. júl. 27. 15:08
 29/29 anonim ***** válasza:
14%

Előléptetést akartál,vagy csak szimplán hiányod volt?

Mennyi pénzt kaptál?

Ha csak alkalmit akartál,akkor ne csodálkozz semmin.

Ilyet a sarkon is tudtál volna intézni,nem kellett volna a munkahelyeden.

De ennyire okos nem vagy,neked ott is csak azon jár az eszed.

2022. júl. 27. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!