Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lefeküdtem egy kollégával,...

Lefeküdtem egy kollégával, majd mindenkinek elmondta. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Tudom, hibát követtem el, és megbántam. Megtörtént a dolog, majd akkor még persze azt ígérte, nem mondja el senkinek. Később viszont szerelmet vallott, amit én nem viszonzok, így visszautasítottam. Ezért bosszúból, sértettségből kitálalt a legpletykásabb kollégának, így már szinte mindenki tudja. Azóta csúnyán beszél velem, ellenségeskedik, a pletykatársaival pedig nagy barátok lettek, és gyakran én vagyok a téma még most is.

Rossz emberben bíztam meg, én is hibás vagyok, tudom. Szépen elfelejthettük volna ezt a kalandot, de ő nem képes rá. Én tudtam volna ugyanúgy, kifogástalanul dolgozni és a többi (nem rosszindulatú) kollégával normális lenni, de így már túl feszült lett a légkör. Úgy érzem, mindenkinek jobb lenne, ha elmennék innen. Viszont a munkát szeretem, elégedettek a munkámmal, jól keresek, néhány kollégával szinte barátok vagyunk. De ez a pár rosszindulatú ember megmérgezi a közeget. Megtanultam a leckét, de nem tudom, most hogyan tovább.

Mi lenne a megoldás ezek után? Mondjak fel?

Én huszonéves nő vagyok, a kolléga, akivel történt harmincas férfi.

2022. júl. 26. 14:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
96%

10

Nem érted a lényeget??? Ő nem tudja, ha csak te tudod, de teljesen mindegy, ennyit lehet füllenteni, mert pár nap alatt kikészül, nem várja meg a 3-4 hónapos látványt...holnap te mosolyognál egész nap és néha megsimogathatnád a pocidat ránézve:DDD

2022. júl. 26. 15:23
 12/29 A kérdező kommentje:
A gonosz visszavágás nem az én stílusom, viszont a legyintés sem oldotta meg eddig a problémát. Köszönöm a tanácsokat, remélem egyszer felnőnek, és nem fognak örökké rajtam csámcsogni. Rossz érzés, hogy ilyen hülye voltam.
2022. júl. 26. 15:27
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos elmesélném ezek után hogy milyen sz.ar volt az ágyban, vagy kicsi neki vagy valami ilyesmit. Lehet nem kellene nagy dolgot csinálni, hanem elèg lenne pont jókor egy jó beszólás.
2022. júl. 26. 15:35
 14/29 anonim ***** válasza:
34%
Feküdj le a többi kollégáddal is :D
2022. júl. 26. 15:52
 15/29 anonim ***** válasza:
19%
Hibát követtél el, most iszod a levét, ennyi. Átcsesztek, mert hagytad magad átcseszni. A vásárhoz két ember kell.
2022. júl. 26. 16:01
 16/29 anonim ***** válasza:
86%

Hasonló cipőben jártam, és azt tettem amit a 13-as írt: a férfiasságát vettem célba - igen részletesen leírtam/elmeséltem a kolléganőknek hogy milyen egy löttyedt pöcsű szájhős, az sem kizárt hogy a pasikra jobban izgul... szegény 2 hónap után felmondott (pedig mint pasi valójában nem volt rossz, csak patkány volt és elárult!).

Mondjuk én nem csináltam ilyen nagy lelki kérdést az ügyből, de utálom az inkorrekt alakokat.

2022. júl. 26. 16:15
 17/29 anonim ***** válasza:
77%
Intézd el annyival, hogy két felnőtt ember jól érezte magát, de nem voltál elragadtatva a kolléga teljesítményétől.
2022. júl. 26. 16:50
 18/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valamennyire mindenkivel egyet tudok érteni. Veled is, 15-ös.
2022. júl. 26. 17:00
 19/29 anonim ***** válasza:
5%
Igazából elkeserítőek ezek a válaszok. Szerintem semmit ne csinálj, maradj csendben és szégyelld magad. Majd elmúlik, majd elfelejtik és abbahagyják. Olyan nincs, hogy hónapok múlva is ezen fognak csámcsogni. Világos, hogy egyáltalán nem etikus és nem szép, hogy most mindenkinek elmondja a kalandotokat, de gondolj bele az ő helyzetébe is. Neki vannak/voltak érzései feléd, te elhitetted vele, hogy neked is vannak, lefeküdtél vele, majd megaláztad azzal, hogy arra kérted, senkinek ne beszéljetek róla, és még vissza is utasítod, amikor szerelmet vall. Most meg ahelyett, hogy végre felnőttként viselkednél, a gyakorikérdéseken kérsz tanácsot, és olvasgatod, hogy hogyan tudnád még jobban megalázni azt a férfit, akinek nemrég még az ágyába bújtál, önként és dalolva. Szerintem eleget aláztátok már mindketten a másikat, egyszerűen csak lépj túl rajta, ne foglalkozz vele, majd el fog múlni ez is, és végre nőj fel, mert ideje volna.
2022. júl. 26. 17:23
 20/29 A kérdező kommentje:

19-esnek:

Egyáltalán nem hitegettem őt, akkor ő is csak kalandot akart, és később lettek érzései. Nem fogom azt hazudni, hogy szeretem, amikor nem.

És igen, megbíztam benne, ami hiba volt, ezt elismertem. Fentebb pedig írtam, hogy én nem tennék keresztbe neki, egyszerűen csak a helyzet kezelésére kértem tanácsot, nem bosszúra. Szerintem ő alázott meg engem azzal, hogy mindenkinek elmondta, de elfogadom a te véleményed is.

2022. júl. 26. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!