Lefeküdtem egy kollégával, majd mindenkinek elmondta. Hogyan tovább?
Tudom, hibát követtem el, és megbántam. Megtörtént a dolog, majd akkor még persze azt ígérte, nem mondja el senkinek. Később viszont szerelmet vallott, amit én nem viszonzok, így visszautasítottam. Ezért bosszúból, sértettségből kitálalt a legpletykásabb kollégának, így már szinte mindenki tudja. Azóta csúnyán beszél velem, ellenségeskedik, a pletykatársaival pedig nagy barátok lettek, és gyakran én vagyok a téma még most is.
Rossz emberben bíztam meg, én is hibás vagyok, tudom. Szépen elfelejthettük volna ezt a kalandot, de ő nem képes rá. Én tudtam volna ugyanúgy, kifogástalanul dolgozni és a többi (nem rosszindulatú) kollégával normális lenni, de így már túl feszült lett a légkör. Úgy érzem, mindenkinek jobb lenne, ha elmennék innen. Viszont a munkát szeretem, elégedettek a munkámmal, jól keresek, néhány kollégával szinte barátok vagyunk. De ez a pár rosszindulatú ember megmérgezi a közeget. Megtanultam a leckét, de nem tudom, most hogyan tovább.
Mi lenne a megoldás ezek után? Mondjak fel?
Én huszonéves nő vagyok, a kolléga, akivel történt harmincas férfi.
10
Nem érted a lényeget??? Ő nem tudja, ha csak te tudod, de teljesen mindegy, ennyit lehet füllenteni, mert pár nap alatt kikészül, nem várja meg a 3-4 hónapos látványt...holnap te mosolyognál egész nap és néha megsimogathatnád a pocidat ránézve:DDD
Hasonló cipőben jártam, és azt tettem amit a 13-as írt: a férfiasságát vettem célba - igen részletesen leírtam/elmeséltem a kolléganőknek hogy milyen egy löttyedt pöcsű szájhős, az sem kizárt hogy a pasikra jobban izgul... szegény 2 hónap után felmondott (pedig mint pasi valójában nem volt rossz, csak patkány volt és elárult!).
Mondjuk én nem csináltam ilyen nagy lelki kérdést az ügyből, de utálom az inkorrekt alakokat.
19-esnek:
Egyáltalán nem hitegettem őt, akkor ő is csak kalandot akart, és később lettek érzései. Nem fogom azt hazudni, hogy szeretem, amikor nem.
És igen, megbíztam benne, ami hiba volt, ezt elismertem. Fentebb pedig írtam, hogy én nem tennék keresztbe neki, egyszerűen csak a helyzet kezelésére kértem tanácsot, nem bosszúra. Szerintem ő alázott meg engem azzal, hogy mindenkinek elmondta, de elfogadom a te véleményed is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!