A főnököm undorítóan beszél velem, gusztustalan módon, ma egész délután sírtam, ez normális? 27/L
Ügyvédjelöltként dolgozom Pesten egy jó nevű irodában. A vicc az, hogy elvileg protekcióval kerültem ide: apám jó barátja a főnöknek, és sokszor kihúzta már a szarból. Rengeteg munka van, és rengeteg határidő, és emiatt fennáll a hibázás lehetősége. Ma valamit elrontottam, de nem helyrehozhatatlan dolgot szerencsére. Viszont a főnök torka szakadtából üvöltött velem, hogy:” akkor majd most elmondjuk az ügyfélnek, hogy mekkora hülye vagy, de tudod mit, ha ez pézbe fog kerülni nekem, akkor visszatartom a következő havi fizetésedet, aztán majd leshetsz, mikor nem lesz egy forintod se!”
Mindezt egy csinos, fiatal, törékeny lánynak, aki állítólag a “protekciós” az apja miatt, akivel ugye jó baràtok.
Ha mindez lenne, akkor is rettenetesen gáz ez a hangnem, de így külön furcsállom, hogy meg meri ezt engedni magának, utána meg puncsol segítségért anyámnak vagy apámnak a különböző dolgai miatt.
Magyarul: ezt az embert semmi sem hatja meg, nem izgatja úgy tűnik, hogy én ezt valószínű elmondom apának, sem az, hogy már helyrehoztam a hibát.
... és természetesen nem ez volt az első, csak azt még lenyeltem. 1-2 hónapja azt üvöltötte nekem: “AZT HISZED VAGY VALAKI? AZT HISZED BÁRKINÉL JOBB VAGY? HÁT KURVÁRA NEM!”
Akkor fogadtam meg, hogyha mégegyszer megaláz, befejeztem itt.
Hozzáteszem a munkavállalók felével így beszél az irodában és úgy hallottam vannak drogproblémái.
Én holnap fel szeretnék mondani, szerintem jól teszem, nem?
Én sem térdepelnék neki egy percig sem. Márpedig eltűrni ezt is egyfajta térdepelés.
Már rég irányba raktam volna. És ezt úgy mondom, hogy nekem is volt egy szakmailag álommelóm, amit a szar emberek miatt hagytam ott. Jött helyette másik, két héten belül.
8
Azt hiszed a jövőben meg minden ügyfél az angol királynőtől jön majd vagy a papa hozza a 100 éves néma szomszédot, hogy "legyen már mit csinálnod és meg ne bántódj":)))
Az a gond, hogy nem mész el magadtól csak pityogsz neki, nincs semmi önállóságod-akaratod-cselekvőképességed...nehezen programozható kuka vagy...se kidobni, se betanítani nem lehet, hogyan kezelje a szitukat...mit keresel te ott, ha alkalmatlan vagy e pályára...ja, a papi bepaskolt:DDD
Szedd össze magadat vagy kullogj el...
Miután ez valószinűleg nem fog változni, ezért tényleg csak akkor érdemes maradni, ha amugy gyakorolni szeretnéd a stressz és nyomás alatti munkavégzést. Mert legfeljebb azt lehet belőlle kihozni, ha kihivásként tekintesz arra, hogy ilyen aggreszív barom könyezetben is megprobálod elvégezni a munkát, és maradsz 1-2 hónapig.
Amugy meg, lehet hogy a te esetedben külön még pluszban, pont az zavarja, hogy ilyen protekciós módon kerültél oda, és egy idegent fele ennyire sem szivatna. Ezt esetleg megbeszélheted vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!