Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen hogy hogy nem...

Munkahelyen hogy hogy nem lehet inni még 1-2 sört sem, mi a pontos oka?

Figyelt kérdés
Nem mintha akarnék nincs is munkahelyem hála istennek de amúgy mi a pontos oka ennek? 1-2 sör kinek árt??

2022. júl. 24. 19:17
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Alapból nem értem miért kezelik úgy az alkoholt mintha a sátán itala lenne. Sör a természet növényeiből készül még egészséges is. Energia ital meg üdítők meg ilyen szarok na az káros. Azokban azt se tudjuk mi van, a sör a természetből jön és mindig is ittàk.
2022. júl. 24. 21:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

🤣 na jó, azért jót nevettem.

Mert nem lehet ital és drog hatása alatt munkába állni, pont . Ez a szabály. Ha nem tetszik, legyél kőműves, azoknál el nézik. Ja, bocs, ahhoz dolgozni is kéne...

2022. júl. 24. 21:39
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Az alkohol fogyasztás kihat a reflexekre pl, ha konkrét magyarázat kell... meg még sok mindenre.
2022. júl. 24. 21:40
 14/22 A kérdező kommentje:
Dolgozni sose szerettem, a világból ki lehet vele üldözni. Könnyű pénzt szeretem.
2022. júl. 24. 21:44
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel azbeszt is természetes.

Aki részegen kamiont vezet annak részletesen el fogják magyarázni miért nem lehet.

2022. júl. 24. 22:15
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Régen vendéglátóztam, ott lehetett mindent. Annyi volt a szabály, hogy a vendégeknek ne tűnjön fel, meg a munkádat végezd el.

Jelenleg olyan munkakörben dolgozom, amiben egyszer hazaküldtek, mert fáradtnak tűntem. Mondani se kell, hogy ne igyak, emberek épsége múlik azon, hogy jól döntök-e. Pedig szeretek inni, meg a füvecskét se vetem meg, és mikor pultoztam, ott le-le csúszott egy kis tequila, utána sokkal kedvesebb tudtam lenni a bunkó vendéggel. De mióta itt dolgozok, mindig úgy időzítem a rekreációs célú fogyasztásaimat, hogy biztosan kimenjen a hatása, és még másnapos se legyek, mire dolgozni kell menni. Mindennek megvan a helye és az ideje.

És vedd figyelembe az emberi tényezőt is, nekem is van olyan ismerősöm, aki két pohár bor után rúdtáncot lejt a busz kapaszkodóján, és közben váltig állítja, hogy ő nem részeg. Lehet, hogy te tudod kontrollálni, mennyit iszol, és fenntartasz egy enyhén spicces állapotot, aminél jó hangulatban tudsz dolgozni, de nem mindenki ilyen.

2022. júl. 24. 22:30
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Az alkoholfogyasztás nem egyeztethető össze a komoly munkavégzéssel.

A legfőbb ok azonban az, hogy a szeszegér átlag magyar fizikailag képtelen leállni a második ital elfogyasztása után - és egyre több kell. De ha ez nem lenne elég: még józanul sem képes normálisan viselkedni a magyar emberek túlnyomó hányada, - valamiért abban a tévképzetben él a többségük, hogy nekik épült egy személyben a bolygó és minden, ami és aki található rajta, csak az ő egyre jobblétükért lett létrehozva.

2022. júl. 24. 22:37
 18/22 anonim ***** válasza:
70%
16, kérdezőnek büdös a munka, amúgy tökéletesen igazad van.
2022. júl. 24. 22:38
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
Asztalosok vagyunk, főleg vadászházakat, borászatokat, balatonfelvidéki vendéglátóegységeket rendezünk be, ha megkínálnak valami finomsággal munka közben és biztosan tudjuk, hogy aznap már nem nyúlunk körfűrészhez vag gyaluhoz, akkor mindig elfogadjuk. Persze sofőr nem ihat, szóval ha mégis kell körfűrészhez nyúlni, arra is megvan az ember :)
2022. júl. 24. 22:42
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelye válogatja. Vendéglátóiparban dolgozom, több olyan helyen is megfordultam már, ahol este 9-10 tájékában, amikor már nem sok volt hátra a munkából, lehetett kérni egy sört vagy egy bort. Mondjuk ez Hollandia, ennyi mennyiség itt még autóvezetés előtt is tolerált.

Viszont amikor odahaza gyárban dolgoztam, egyszer elküldtek egy faszit, aki amúgy már 30 éve ott dolgozott. Megszondázták, és belilult nála, és ez már a második eset volt. (Az elsőnél állítólag ki bírta könyörögni, hogy nézzék el, még egyszer nem fordul elő.) Az eredmény szerint nem csak egy sört ivott munka előtt. És targoncát meg nehézgépet kezelt, ilyen munkakört világos és érthető, hogy csak színjózanul szabad végezni.

2022. júl. 25. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!