Vélemények olyan munkahelyről ahol nem az a kérdés mennyit emel a cég (bér) hanem az mennyit csökkent? Ahol nem az a kérdés mennyit bővül, hane az hányakat küld el?
Más cég emel bővül fejlődik. Jövőképet kínál.
Ez meg leépít megszorít elküld bért csökkent.
Máshol az a kérdés mennyivel lesz több a bér. Itt az a kérdés hogy aki egyáltalán marad állásban és nem rúgják ki, az mennyivel kap kevesebbet.
Mi a vélemény egy ilyen cégről?
A világ minden gazdaságában vannak cégek amelyek szárnyalnak és és vannak amelyek tönkremennek. Nincs ebben semmi rossz. A munkahelyed az utóbbiak közé tartozik. Gondolom rájöttél, hogy másik állás után kell nézned.
Képzeld el, hogy a gyakori celebjének az alapítványi iskolás kérdezőnek is lassan új állás után kell néznie, mert az iskolája költözése miatt nincs diák és az iskola a megszűnés szélén van. Ha az a szerencsétlen elkezdett új állást keresni akkor neked miért ne sikerülne.
Nem biztos hogy lenne időd otthagyni lehet előtte tennének lapátra.
Én is így voltam. szarul mentek a dolgok egy volt helyemen és épp azon voltam itthagyom a gyászba.
Hát nem volt rá időm, mert a főnök előtte rakott ki.
"elkezdett új állást keresni"
Hát KERESNI azt lehet bármit, Salamon király kincseit is, de TALÁLNI nem sokat. egyik szar a másik szarabb. ilyen van. de az meg kinek kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!