Elmélet kérdés! Ha lehetséges lenne választani, választanál-e kevesebb órás munkahetet?
Hogy mondjuk naponta csak 6 órát kéne dolgozni, vagy csak heti 4 vagy 3napot kéne dolgozni?
Mennyire megterhelő neked a magánéleted mellett ennyi órát dolgozni?
Ezt az utolsót támogatnám
Sokkal könnyebb még 2 órát ráhúzni, mint +1 napra bemenni
Nekem az érdemi munka mindig változó és én osztom be rugalmasan, hogy mikor mennyit dolgozok (Home Office-ból), viszont olyan még sosem volt, hogy 8 órát kelljen dolgoznom egy nap, de hivatalosan 8 órára vagyok bejelentve és a béremet is ez alapján kapom.
Én nem örülnék neki ha ez változna, mert 6 órás munkanapokkal is ugyanannyi lenne a munkám és könnyedén megesik, hogy a bérem nem emelkedne ilyen dinamikus mértékben, mint jelenleg, hiszen akkor nagyon magas értékre jönne ki az órabérem.
Megint olyan kérdés, ahol kódolva van a jó válasz. Olyan opció miért nincs ami nem sugallja azt, hogy rossz a 40 órás munkahét?
Egyébként én nem, eleve nem olyan terület, ahol lehetne csökkenteni, másrészt sokkal fontosabb a rugalmas és távoli munkavégzés nekem, mint az órák száma.
“Mennyire megterhelő neked a magánéleted mellett ennyi órát dolgozni?”
Nincs magánéletem, és szeretek dolgozni, ebben teljesedem ki, úgyhogy nem dolgoznék kevesebbet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!