Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy reagálnátok arra ha egy...

Hogy reagálnátok arra ha egy kolleganőtök azt mondaná "te nem tudhatod mert nincs gyereked"?

Figyelt kérdés
Nekem nem lehetett pedig szerettem volna. Nagyon fájó mikor ezt vágja a fejemhez valaki. Csak egy (nem is gyerekekkel kapcsolatos) problémájára reagáltam segítő szándákkal erre ezt kaptam. Tudom nem nagy dolog, de 3 napja sírok miatta.
2022. júl. 23. 14:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Azért nem mindegy, hogy milyen kontextusban és milyen hangsúllyal hangzott el a mondat.

Egyébként igaza van, mert vannak olyan dolgok,amiket nem tud/nem ért olyan ember, akinek nincs gyereke. Hogy miért nincs, az mindegy.

2022. júl. 23. 20:23
 22/28 A kérdező kommentje:

Az égvilágon semmi köze nem volt a gyerekekhez vagy a gyerekneveléshez annak amin épp problémázott.

De ettől függetlenül a gyerekeivel kapcsolatos problémáit is folyton rám önti. Nem értem miért ha úgysem releváns a véleményem és nem is érthetem mert nekem NINCS.

2022. júl. 23. 21:53
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog miatt. Egyrészt, mert te ott vagy és meghallgatod, végre mondhatja valakinek. Másrészt meg mert neki ennyi jutott. Aki így csinál, annak a legnagyobb eredménye az életben, hogy kipotyogtatta azt a néhány gyereket és valamilyen eredménnyel neveli őket. Ennyit tud felmutatni, mint teljesítmény.

Egyébként leírhatnád végre mi volt a téma, amire ezt a beszólást kaptad

2022. júl. 23. 22:02
 24/28 A kérdező kommentje:
Privátban megírom.
2022. júl. 23. 22:21
 25/28 anonim ***** válasza:
18%

Nem privátozok, azért anonim az oldal, hogy leírhasd, mi nyomja a lelked.

Egyébként nyilván volt ennek előzménye már, csak nem tudom minek trécseltek. Ez tipikus női egymásra fújásos helyzet.

2022. júl. 23. 22:25
 26/28 A kérdező kommentje:
Vettem a faradtságot és leírtam neked. Ha te azzal sem tiszteled meg a másikat, hogy elolvasd akkor keress másik kérdést. Mert hercegnők kívánságait a mai naptól nem teljesítem. :D Pont ez az eset tanított meg rá.
2022. júl. 23. 22:31
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem esett volna le, elolvastam, azért írtam újra...

Hercegnő? Te játszod itt a királylányt :D de valószínű az a baj ott is, ahogy írtam, te vagy a kivagyi hercegnő, ő meg a mártír. A kettő meg nem fér meg egymás mellett.

De igazából ahogy írtam az elején, ott kell hagyni az ilyen beszólás után azonnal.

2022. júl. 23. 22:39
 28/28 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem ez a baj.

A baj az, hogy folyamatosan rám önti a mindennapos nyavajáit, irdatlan mennyiségben. Mindenben csak a rosszat és a problémát látja, miközben olyan élete meg körülményei vannak amiről más csak álmodik. Én meg voltam olyan hülye, hogy végig hallgattam udvariasan. Pedig kellemetlen volt már jó ideje de nem szóltam mert nem akartam megbántani. Ezt nem lett volna szabad. Most ezzel a beszólással kibukott az egész mert betelt a pohár. Végig gondolva azt hiszem ez történt. Semmit nem tudsz rólam azon kívül, hogy nem lehet gyerekem, így jó lenne ha nem próbálnál minősíteni.

Köszi.

2022. júl. 23. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!