Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ennyi többlet már gáz kasszazá...

Ennyi többlet már gáz kasszazárásnál?

Figyelt kérdés
Boltban dolgozok . Borravalót nem kapunk illetve nem is nagyon szoktak a vásárlók nagyon sok aprópénzt ott hagyni. 3500ft többletem jött ki . A kollégám már gúnyosan megjegyezte hogy jól lenyúltam valakit. Meg hogy ez gáz.Miközben nem direkt adtam vissza kevesebbet. Valahogy elszámolhattam sokan fizettek apróval és lehet valamit nagyon elszámoltam. De nem tudom hogy a francba. Ekkora többletem meg nem volt. Tényleg nagyon gáz ez az összeg. Most rosszul érzem magam. Már nem merek beállni a kasszába . Nem akarom hogy ez miatt kinézzenek.
2022. júl. 22. 15:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tedd félre, sajnos lesz olyan napod, amikor hiányod van, lesz miből visszatenni. (Én is dolgoztam így, innen tudom)
2022. júl. 22. 15:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tehetem félre ezt bent a főnökasszony intézi. A boltnak megy ez az összeg. Szóval ha hiányom is lesz nem tehetek belőle vissza
2022. júl. 22. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor atveszed a váltót atszamolod?
2022. júl. 22. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Marmint a reggeli jasszanyitasnal
2022. júl. 22. 15:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Kasszanyitasnal *, bocs 😅
2022. júl. 22. 15:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Most nem számoltam meg például reggel.
2022. júl. 22. 15:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem dolgoztam még boltban, szóval annyira biztos nem számít a véleményem, de a fő kérdés alapján arra számítottam, hogy ilyen 10-20 ezer ft többleted lesz. Nekem 3500 nem tűnik vészesnek.
2022. júl. 22. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindent amit atveszel (penz, aru, kasszanyitasnal valto, stb stb) az első, hogy atnezed, atveszed! Ezt sose hagyd ki, mert siman radhuzhatnak bármit...
2022. júl. 22. 16:13
 9/9 anonim ***** válasza:
3500 nem a világ, azt hittem 10-15 ezer a plusz...
2022. júl. 22. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!