Meki vagy Tesco a jobb munkahely?
Most árufeltöltő vagyok a Sparban, soha többet oda, minden dolgozó bunkó, 1-2 kivétellel, lenézőek a főnökök, ezért jövőhónaptól váltok.
Tudni kell, hogy kicsit fáj nap végére a lábam, de nem vészes, lassan telik az idő.
Lehetősêgem nyílt mekizni, vagy a tescoban kasszázni. A kasszázás kicsit bonyolultnak tűnik, viszont a meki is, állítólag be kell tanulni a.menüket, stb, ja meg a kasszában lehet ülni, de ha elszámolom magam, az aznapi fizetésemnek szevasz, szerintetek melyikbe menjek?
ja, meg a tescoba 900-1200 között van a fizetés, a mekiben 1000-1600ig.
Szerintetek
Ugye azt tudod, hogy több száz SPAR van az országban és nem mindegyikben bunkók a dolgozók és lenézőek a főnökök?
Valamint rengeteg olyan Tesco és Meki van ahol bunkók a dolgozók és lenézőek a főnökök.
Mekisnek a tescós, tescósnak a mekis.
.
Minden dolgozó bunkó, csak te vagy helikopter.
Ha minden dolgozó bunkózik veled, nem biztos, hogy ők a hibásak.
Tudod, ha a kacsa azért fullad a vízbe, mert nem tud úszni, nem a víz a hibás!
Én is dolgoztam mindkét helyen. Egyik se. Ha mindenképp a kettő közül kell választani akkor talán tesco könnyebb.
A tesco ilyen szempontból szerintem minimum ugyan olyan mint a spar. Ha a fizu nem jobb akkor nem leszel előrébb.
Ha tescoba csak kasszásnak vesznek fel akkor inkább menj mekibe. Az is extra nagy szpás, de legalább a konyhán nem tudod elszámolni magad. De ex mekis dolgozók tudnak mesélni mekkora szívás az is. Nálunk is az volt. A menük betanulása a legkisebb probléma.
Igazából itt nincs nyertes szituáció. Mind szívás. Akkor szívj több pénzért szerintem.
Köszönöm az eddig érkezett tapasztalatokat, kritikákat.
Nem minden dolgozó bunkó, de a legtöbben kiégettek, legfőképp a helyettesek.
Mekiben sosem dolgoztam, viszont szimpatikusabb 4 óra alatt nettó 5ezret kapni, mint 4 óra alatt 2800at.
Érdekelnek a tapasztalatok, vélemények, miert tartja szívásnak valaki ezt, valaki azt. Tudom, kasszázásnál kiszámolja helyettem a kassza a visszajárót, de annyi tapasztalatot olvastam, hogy hiánya volt, nem kevés, pedig meg volt róla győződve, hogy 2x átszámolta, vagy összefogta a két cimletet.
A lábaim a mekinél ugyanúgy fájnának nap végére, de legalább dolgozni kell, hamar eltelik az idő, mert árufeltöltésnél iszonyúan lassan telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!