Kirúghathat, ha alapból nincsen rám panasz?
Sajnos nehezen és igen sajátos módon dolgoztam fel, hogy kidobott a barátnőm, szóval egy ideje mindenféle ócska r*bancnak elhordom őt, illetve gyáva és csicska emberként írom le az új pasiját.
Egy kocsmában dolgozom felszolgálóként, majd egyik este a srác bejött a társaságával, erőt fitogtatni vagy nem tudom, de végig engem néztek, méregettek, majd elmentek. Nem tudom, hogy hogyan talált rám, azt sem tudom, hogy vajon a pletyka ért vissza a fülébe, vagy csak szimpla véletlen volt.
Ez volt múlthét szombaton.
Viszont ami feltűnt, hogy a kocsma tulajdonosával nagyon jóban vannak, közös nyaraláson is voltak, közös szülinapozások - a Facebook adatlap szerint.
Ma pedig hívott a főnök, hogy holnap korábban menjek be mert beszélni akar velem.
Szerintetek kifog rúgni?
Kifog, vagy kirúg?
Igen.
Igazat mondtál róluk?
Nem.
Tehát akkor még igaza is lesz.
Én sem alkalmaznék olyan embert, aki nem is mond igazat, és nem is tud uralkodni magán.
Azt hiszem, az ilyen emberekről szól ez a kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!