Diákmunkásként azonnali hatállyal feltudok mondani?
Igen ert,de nem hiszem csinalnanak valamit.
Ez miatt nem merek meg akarok menni dolgozni. Holnap be se megyek csak felmondani.
Ha a Meló-Diák által dolgozol, akkor a lehető legrosszabb szövetkezetet választottad. :D
Szerintem ha tudod a munkahelyed vagy a Meló-Diáknál munkát szervező ember számát, még ma este írj egy sms-t, hogy reggel, műszak előtt lássák. Vagy legalább egy e-mailt.
Hogy milyen szankciója lesz annak, hogy egyik napról a másikra felmondasz, az igazából nem a diákszövetkezet, hanem a munkahely hozzáállásától függ. Én két mekiben dolgoztam diákkét, az egyikben egyik napról a másikra lebetegedtem és nem tudtam menni, az igazolást csak kövi hónap elején tudtam leadni és emiatt "feketelistára" tettek, 15 ezret le is vontak a fizetésemből (3 napról beszélünk). Utólag mondjuk ügyvéddel konzultáltam és nemhogy levonni a béremből nem volt joguk igazolt hiányzásért, hanem még orvosi igazolást kérni sem, mivel nem álltam velük szerződésben. No mindegy, költsék gyógyszerre.
Írni már írtam.
És hát igen,megbántam nekik dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!