Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jelentkeznétek a debreceni...

Jelentkeznétek a debreceni K*C-be pótlékokkal bruttó 324 ezerért?

Figyelt kérdés
*F
2022. júl. 14. 17:17
 1/7 anonim válasza:
100%

Mik a feltételeik?

Ettől függ minden.

Szerintem pl:diák ként vagy egyedül álló ként úgy,hogy mondjuk a szüleivel lakik valaki még meg lehet élni,de x gyerekkel fent tartani egy háztartást már nem biztos,hogy elég...mérlegelj

2022. júl. 14. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Hat ha nincs mas valasztasom.. de sztem talalnek jobbat boven
2022. júl. 14. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Azt csak te tudod milyen lehetőségek vannak, mik érdekelnek, mit vállalnál el és mennyiért, mennyire vagy kiszolgáltatott helyzetben, mennyire sürgős, mit tervezel vele, stb..

Ha ennyire ez a kérdésed, akkor én soha nem mennék ilyen helyre, de ez lényegtelen. Attól te még elfogadhatod, ha jónak érzed.

Mellesleg van próbaidő mint mindenhol, kipróbálod és ha nem tetszik, akkor elmész...ilyen egyszerű.

2022. júl. 14. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem, mert most többet keresek ennél. Viszont egy féléve jelentkeztem volna rá...
2022. júl. 14. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ennyiért vállaltam el munkát, mondjuk más jellegűt. Úgy hogy szüleimmel lakom, rezsibe adok meg kaját magamnak veszek, félre tudtam tenni 2 millió forintot 1,5 év alatt. Erre nekem jó volt, ebből már el tudok indulni..
2022. júl. 14. 20:04
 6/7 A kérdező kommentje:
5-ös hova tudsz elindulni 2 millával?
2022. júl. 14. 23:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk ki tudsz fizetni egy albi bérleti díjat + kauciót ami már Pesten 500 ezer alsó hangon, meg le tudod tenni a jogsit és még egy rozogább kocsi is belefér..
2022. júl. 16. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!