Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Számotokra a napi 8 óra...

Számotokra a napi 8 óra munkából hány óra a "nettó" munkaidő?

Figyelt kérdés
Tehát az, amit tisztán munkával töltötök, nem egyébbel.

2022. jún. 28. 17:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
98%
Ez elég változó. Olyan munkám van, amikor kb mindig más mennyiségű a feladat. Van amikor ebédelni is alig van időm, maskor meg azt erzem, tök fölöslegesen vagyok bent. De az átlagos mennyiségnél olyan 6 - 6.5 óra lehet
2022. jún. 28. 17:08
 2/18 anonim ***** válasza:
95%

Attól függ, van amikor 8 helyett 10-12 órányi munkám van mert másnap projekt határidő. Máskor meg egész nap szét unom magam mert nincs feladat.

De mivel nem szeretem unatkozni ezért valami mindig akad.

2022. jún. 28. 17:10
 3/18 anonim ***** válasza:
20%
Az az időszak amikor a munkára tudok figyelni és nem a lüktető, sajgó bartholin cisztámra.
2022. jún. 28. 17:22
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Változó, általában 9-10 órát vagyok itt, ebből 1-2 megy el evéssel, kis pihenéssel. De ma pl 8:30-kor jöttem, most végeztem, viszont 19:30-kor lesz még fél órás dolgom, addig maradok.
2022. jún. 28. 17:26
 5/18 Noren1989 ***** válasza:
26%
Napi 9-9,5.
2022. jún. 28. 17:26
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon változó, ügyfélszám függő.

De ha nincs ügyfél adminisztrációs munka akkor is mindig van, így lazább napokon is kb 6 óra biztosan.

2022. jún. 28. 17:27
 7/18 anonim ***** válasza:
83%

Nekem az a kedvencem, hogy nálunk 2 fajta ember van:

1. Aki projekt alapon annyit dolgozik amennyit kell. Jön amikor jön, megy amikor megy, de a munkája mindig halad.

2. A 8-16 órások. Na ők azok, akik ha később jövök, akkor mindig beszólnak, viszont azt sosem nézik, hogy én hányszor maradtam bent este 10-11 de akár hajnalig is. Ők azok akik 16:00-kor kikapcsolják a gépet és elindulnak haza, viszont reggel nem állnak 8:00-kor az ajtóban.

Ők azok akik megjönnek 9 körül, majd kimennek reggelit venni, megreggeliznek, már 11 óra akkor kimennek ebédet venni, majd megebédelnek, aztán valahogy eltelik a délután és egész nap konkrétan semmit se csináltak.

2022. jún. 28. 17:30
 8/18 anonim ***** válasza:
78%

IT, ügyfeleknek szolgáltatunk közvetlenül.

10 óra az teljesen átlagos. Covid alatt betáraztunk melóból, egy rakat kedvezményt adtunk hogy legyen munkánk. Na akkor 14 óra lett az átlagos úgy hogy a hétvége is benne volt. Az nagyon kemény volt.

Határidős munkák, vagy éves, negyedéves zárások alkalmával fel tud futni alaposan. Nyáron van pangás néha, vagy lazább beosztás, hogy el lehessen menni nyaralni. Ilyenkor napi 7 órára van tervezve, 1 óra a sok egyeztetés és adminisztráció miatt lazán elmegy.

De volt hogy csapatépítőzni mentünk pangó időben mert nem volt semmi.

2022. jún. 28. 17:32
 9/18 Metionin ***** válasza:
100%
Nagyjából 6 és fél óra. A maradékban kajálok, járkálok, mozgok egy kicsit.
2022. jún. 28. 17:40
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Egészségügyben dolgozok, 8 órás munka, amiből fél óra az ebédszünet (ez mind papíron), de nagyon sokat túlórázok, van, mikor 9-10 órát is bent vagyok, és mindig van munka.

Beteg ember sajnos mindig van:(

2022. jún. 28. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!