Egyetértetek azzal, hogy a home office csak akkor jó (legalábbis lakás/ház beosztás szempontjából), ha a lakásban/házban van külön dolgozószoba?
Szerintem ez kicsit olyan, hogy aki dolgozik, az mindenhol dolgozik, aki meg nem az úgyis talál kibúvót.
Ettől függetlenül én szeretem elválasztani a melót az otthontól, így ha otthon dolgoznék akkor is jó lenne vagy egy külön szoba (ha van család mindenképpen) vagy minimum egy dolgozó sarok.
Nekem még ami kell, az maga a kimozdulás. Az út.
Most közel lakom munkahelyhez, de komolyan mondom nem szeretem. Nincs meg az átmenet, kocsiba szállok, 5-10 perc és otthon vagyok. Néha elmegyek haza gyalog, a meló helyen hagyva a kocsit, közel 1 óra séta másnap reggel meg séta befelé.
Korábban kocsival 20-30 percre laktam, az úgy jó volt, megvolt az átmenet, az utazás.
Vicces, hogy lepontoz a sok mocskos proli egy SZUBJEKTÍV véleményt.
Lepontozhattok prolik, ettől számomra még fontos dolog, hogy legyen egy átmenet az otthon és a munkahely között, szeretem kikapcsolni az agyam, elengedni a munkát vagy akár a magánéletet és ehhez számomra jó érzés ha van az a 15-30 perc átmenet, és érzem, hogy van egy fizikai és lelki távolság a munkám és az otthonom között.
Nem értem, hogy ez nektek, büdös proliknak miért fáj.
15
Nem félsz attól, ha 1 nap 2szer csinálod, akkor nővel már fog menni a felnőttek dolog?
Az nem a home office-tól függ, hogy van-e 15-30 perc átmenet a munkahelyed meg a magánéleted között... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!