Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Home office-ban levők: Nektek...

Home office-ban levők: Nektek van otthon külön dolgozószobátok, vagy valamelyik szobán "osztozkodni" kell? Ha nincs, hiányzik nektek külön szoba a munkához?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 20. 11:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Van külön szoba. 🙂
2021. ápr. 20. 11:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Van külön dolgozószoba, ami eredetileg nem erre lett kialakítva, de amúgy is ott volt a laptop. Szóval a férjem ott dolgozik, mert neki sűrűn fel kell kapkodnia a telefont, én meg az étkezőben dolgozom.
2021. ápr. 20. 11:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Most a gangon dolgozom, telen meg a galeriara mentem fel. Nekem ritkan kell callozni.
2021. ápr. 20. 11:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnek van irodája, alapból így alakítottuk ki a lakást, én meg bő másfél éve vagyok itthon, a nappali sarka az enyém. Amikor zárva a suli, helyet cserélünk, mert nekem kötöttebb a melóm, a gyerekek mellett nem megy.
2021. ápr. 20. 12:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első egy évben nem volt és mindketten itthonról dolgoztunk egy elég kicsi lakásban. A párom elfoglalta az egyetlen asztalt a 3 monitorával, én a hálószobában egy székről vagy az ágyról dolgoztam, néha a nappaliban a kanapáról, ami elég szar volt. Azóta költöztünk és most mindkettőnknek van saját dolgozószobája és egyben saját kis tere, ami megváltás, imádom.
2021. ápr. 20. 12:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve költöztünk egy sorházba. Én lent vagyok a szuterénben, vagy ebédlőben az asztalnál, ő fent egy kisszobában. Előtte egy egyszobás pici lakásban éltünk hosszú ideig, hát ott nem tudom mi lett volna, ráadásul a szomszédok is idegesítőek voltak. Gangon bagózás, füst beömlött minden szellőztetésnél, néha a lichthof-ba bagóztak, falak papírból. De az vicces, hogy a plázapitsa (kopaszbéemvés csávóval), aki folyamatosan bagózott, már az elején azzal kezdte, hogy hangos a mosógépünk, meg ahogy lépünk és hogy vigyázzunk. Bár ez már szomszéd kategória, de erősen rontana a mostani helyzeten, ha ott laknánk még mindig és home office...
2021. ápr. 20. 13:16
 7/13 Metionin ***** válasza:
100%
Nekünk eleve volt 2 külön szobánk, így én a sajátomban dolgozom. Nem is bírnám másképp.
2021. ápr. 20. 14:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A nappaliban és az étkezőben dolgozok, nincs gondom vele. Alapvetően a párom nincs itthon, most épp kötelező karanténban vagyunk, így is megoldjuk, amíg kamerás videokonferenciám van, addig bemegy a hálóba olvasni, stb. Kicsi, 32 nm lakás.

Tökéletesen megfelel nekünk így. Ha mindketten dolgoznánk itthonról, az már körülményes lenne. Egyedül teljesen jó.

2021. ápr. 20. 14:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs külön szoba, a hálószobában van egy íróasztal, azon dolgozok. De osztozkodni nem kell senkivel a szobán, mivel én dolgozok benne egyedül. Akivel együtt élek, ő nem itthonról dolgozik, szóval ő a munkahelyén van napközben.
2021. ápr. 20. 15:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg a nappaliban van a gépem, délelőtt általában nincs ott más, bár az egyik gyerek a szomszédos ebédlőben tanul. Délután szokott PS-ezni, de általában hang nélkül. Néha előfordul, hogy már az egész család összeszaladt, én meg még telefonálok, akkor kell egy kicsit pisszegni, de talán háromhetente egyszer.

A férjem gyakorlatilag egész nap telefonál, vele nem tudnék osztozni a szobán. Előtte apám irodájában voltam egy fél évet (a szomszéd lakásban), az egy jó nagy helység, az volt talán a legideálisabb, de most ott a másik gyerek van.

2021. ápr. 20. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!