Félek a gyári munkától?
Félreértés ne essék, nem nézek le senkit emiatt, apám is közmunkás. Csak ahogy tapasztaltam, a gyárakban dolgozók általában a dohányzó, alkoholt ivó, nagyhangú emberek. Én meg egy ilyen félénk kis senki vagyok és félek attól, hogy mi történne ha elmennék gyárba dolgozni. Már lassan egy éve szenvedek a munkakereséssel és semmi más esélyt nem látok.
Alapból van szociális fóbiám, négy éve kezeltetem, régebben még a házból sem mertem kimenni. Most is zavar az emberek jelenléte, főleg a tizenéveseké, de ez már nem nagyon tartozik a témához.
Ha valaki ismer szótlan, csendes, félénk embert, esetleg férfit, aki gyárban dolgozik vagy esetleg ő maga ilyen személy, az kérem segítsen. A szüleim nem fognak örökké élni, én meg nem fogok tudni megélni abból hogy itthon rohadok.
Ha nem vagy mérnök minek jártatod a szád? Egy betanított gyári munkás vagy nem több. Ezt mindenki megtudja csinálni.
Én kérem szépen marketinges vagyok és büszke vagy, hogy nem szorulok rá alja melókra, se arra, hogy másnak dolgozzak, mert nem volt büdös a tanulás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!