Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Félek a gyári munkától?

Félek a gyári munkától?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem nézek le senkit emiatt, apám is közmunkás. Csak ahogy tapasztaltam, a gyárakban dolgozók általában a dohányzó, alkoholt ivó, nagyhangú emberek. Én meg egy ilyen félénk kis senki vagyok és félek attól, hogy mi történne ha elmennék gyárba dolgozni. Már lassan egy éve szenvedek a munkakereséssel és semmi más esélyt nem látok.

Alapból van szociális fóbiám, négy éve kezeltetem, régebben még a házból sem mertem kimenni. Most is zavar az emberek jelenléte, főleg a tizenéveseké, de ez már nem nagyon tartozik a témához.

Ha valaki ismer szótlan, csendes, félénk embert, esetleg férfit, aki gyárban dolgozik vagy esetleg ő maga ilyen személy, az kérem segítsen. A szüleim nem fognak örökké élni, én meg nem fogok tudni megélni abból hogy itthon rohadok.

2022. júl. 12. 05:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

10

XD ezt jól megmondtad

2022. júl. 14. 09:04
 12/25 anonim ***** válasza:
10es hol dolgozol ?
2022. júl. 15. 16:06
 13/25 anonim ***** válasza:
#12 egy multinacionális cégnél, távmunkában
2022. júl. 15. 20:40
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy multiban vagyok mérnök. Ismerek pár munkást és nem lezüllött alkeszok. Amúgy meg én tanult ember vagyok és mégis bagózok. Nem ez határozza meg az ember intelligenciáját.
2022. júl. 26. 15:06
 15/25 anonim ***** válasza:
29%
gyárba csak buta emberek mennek.
2022. júl. 26. 15:44
 16/25 anonim ***** válasza:
Én például egy olyam gyárban dolgozom modellesként ahol a wc-ket gyártanak. Tehát én tervezem meg és fejlesztem őket. Tehát ha 15-ös ezek szerint te annyira okos vagy ,hogy kisujjból kiráznád ezeket a dolgokat. :)
2022. júl. 28. 07:05
 17/25 anonim ***** válasza:
41%
Ja, szóval egyből "mérnök" vagy egy alja helyen, mert ott egymást így nevezitek. Azért ezt te se gondolhatod komolyan. Fogadd el, hogy alja melót végzel, alja emberként. Neked ez jutott sajnos
2022. júl. 28. 07:59
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
:) öcsém te gáz vagy , nem azt mondtam ,hogy mérnök. Cukorborsó te mit dolgozol? Mert az írásodból tükröződik az intelligencia. És még én vagyok alja ember. :) Azt tudod ,ha ezek az "alja" emberek nem lennének neked nem nagyon sok mindenhez nem jutnál hozzá? Ezek az "alja" emberek gyártanak a sok mindent amit te megveszel a boltokban. De tudod mit inkább leszek "alja" ember, mint egy olyan jellentéktelen mint te. Puszcsi
2022. júl. 28. 08:05
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem vagy mérnök minek jártatod a szád? Egy betanított gyári munkás vagy nem több. Ezt mindenki megtudja csinálni.

Én kérem szépen marketinges vagyok és büszke vagy, hogy nem szorulok rá alja melókra, se arra, hogy másnak dolgozzak, mert nem volt büdös a tanulás.

2022. júl. 28. 08:19
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki? Betanított? Vicces vagy:) Szóval te meg az az ember vagy aki felhívja az embereket ,hogy rásózza a termékeket. :) Kedves tudod ,hogy mindenki annyit ér amennyit a másik emberről gondol? Meg tényleg azt hiszed hogy mindenki h..lye csak te vagy helikopter? Lejet ,hogy egy gyárban dolgozom napi 8órát és modelles vagyok "amit mindenki megtud csinálni". De tudod mit kedves legyen igazad ,te többet érsz minden gyári munkásnál. ;) Ja csak hogy tud ezt az alja munkát a amit csinálok 4 évig tanultam hogy gipszmodell készítő legyek. Sőt a németországi fő cégnél is szoktam évente 3 hónapot kint lenni,mert kell nekik az alja ember aki rendbe rakja és rájön min kell változtatni. :)
2022. júl. 28. 08:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!