Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Heveny mandula gyulladással...

Heveny mandula gyulladással dolgozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma voltam ügyeleten, nagyon fáj a torkom,nem bírok szinte nyelni sem.

Antibiotikumot kaptam ma az ügyeleten .

Vagyonőrként dolgozom ,pont a másik kolléga is beteg,most meg én és a többi kolléga jöhetett helyettem is mivel még csak most lesz beugrós ember.

Kedden lesz nekik állásinterjú és félek ha nem megyek kedden sem dolgozni akkor ki rúgnak.Az ügyeletes doki azt mondta menjek kedden vissza a háziorvoshoz .

Decemberben voltam 1 napot táppénzen .

Mit tegyek? Félek vissza esek ha kedden megyek ,de attól még jobban hogy kirúgnak..

tegnap 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Méz kanalazása , gyógycukor , tea facsart lé , levesbe ételekre reszelj nyers fokhagymát , nagyon meleg kávé . Engem a friss forró kakaó karamellás tej is köptet .
tegnap 20:15
 2/2 anonim ***** válasza:
66%

Miért rúgnának ki azért, mert beteg vagy?

Nekem nyáron volt mandulagyulladásom, és úgy szenvedtem, mint az állat. A helyedben tuti táppénzre mennék, legalább addig, amíg kicsit enyhül a fájdalom.

Hidd el, sokkal nagyobb erőfeszítés végigcsinálni egy elbocsátást, egy új ember felvételét és betaítását, mint három napig helyettesíteni valakit.

tegnap 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!