Én szeretnék lenni a méltóságteljesebb, okosabb, de viszket a tenyerem, annyira szeretném neki visszaadni. Ti mit tennétek a helyemben?
Egy 40-es kollégám kedvesen udvarolgatott nekem. Legalább 3x utasítottam vissza azért, mert van párom. A 4. elutasítás után legörbült a szája, és elkezdett osztani, hogy azért nem zavarja, hogy barátom van, mert én 30 vagyok, a barátom meg 27, és nem vett még feleségül, pedig 8 éve együtt vagyunk, és tudjam meg, hogy ő csak egy egészségesebb perspektívát kínált nekem, amihez kell az, hogy a férfi 10-15 évvel idősebb legyen. De majd jót röhög, amikor 35 évesen próbálom újrakezdeni az életem. Hiába nézek ki most a korom ellenére 20-25-nek, egyszer beüt a kor. Úgy adta ezt elő, hogy 3 másik kolléga is hallotta, rohadt kellemetlen volt. Ő azt állítja, hogy az volt kellemetlen, ahogy én mások füle hallatára reagáltam az udvarlására pokróc stílusban, jeleztem elvileg, hogy nyeregben vagyok, ő meg egy csíra, nevettek is rajta páran és pletykák indultak.
Azóta visszahallottam, hogy volt már egy megszólalása egy másik kolléganőre, aki 34 évesen ment szülni, és az lett a vége, hogy a HR beszélgetett el vele, és azóta egy asszisztens meg azzal jelentette, hogy zaklatja, szóval ha én is jelenteném, akkor szinte biztosan megütné már a bokáját.
Megtegyem?
"De majd jót röhög, amikor 35 évesen próbálom újrakezdeni az életem. Hiába nézek ki most a korom ellenére 20-25-nek, egyszer beüt a kor"
Mondjuk ebben igaza van, annak ellenere, hogy kisse szarhazi a faszi.....
38F incel
Jó, jelentem. :) Igazából erre hajlottam, jól esik a támogatás.
Kedves 38/F incel!
Neki meg nemcsak fog, hanem már beütött a kor, és ő áll ott nyomorultul, egyedül, és ahogy visszahallottam kollégáktól, huszonévesen volt egy 2 éves kapcsolata, azóta meg csak irritálóan nyomul mindenkire.
Nekem pedig párom van, nem tudom, miért veszitek készpénznek, hogy nekem kell majd újrakezdeni az életem, mikor 8 éve van párom, és semmilyen jel nem utal arra, hogy szétmennénk, sőt, augusztusban házasodunk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!