Kereskedelemben dolgozók ti is így vagytok ezzel?
Sziasztok :D
Ha egy vásárló flegma annak ellenére hogy kedves vagyok vele
Magamban szoktam gondolni hogy “dikk kapd be” meg ilyenek
Ti is szoktatok ilyet?😂
Mindenki megnyugodhat, hogy ahol ügyfél van és legyen az akár kereskedelem vagy akár bármilyen hely ahova az utcáról betéved vagy telefonon betelefonál ott lesz bunkó, rosszindulatú és buta ügyfél.
Szóval a legtöbb helyen szerintem még rosszabbakat is gondolnak amikor kifognak egy barmot.
Az ilyenek ellen egyébként az a leghatásosabb, ha határozott fellépéssel de semmiképpen nem hasonló stílusban ahogy ő megnyilvánult helyre rakod.
Én amikor meglátok olyan ügyfelet aki problémás és csak a baj van vele, akkor az jut eszembe, hogy "óóó b+ már megint ez a mákvirág".
Ha pedig szimplán flegma velem akkor van, hogy rászólok, hogy normálisabb hangnemet üssön meg és belül azt gondolom, hogy menjen a "tudjátok hova".
Mikor üzletben dolgoztam, szerencsére a boltnak fontosabbak voltunk mi, mint a vásárlók, így nyugodtan ki lehetett rakni aki személyeskedett.
De igen, kb minden 4-5. vásárlónak szidtam magamban az anyukáját.
Ha flegma velem akkor én is az leszek. Nem nyalom ki senkinek se a seggét. "a vevőnek mindig igaza van" dolog baromság. A vevő bekaphatja a....
Volt már hogy bepanaszoltak, de kit érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!