Kereskedelemben dolgozók, hogy bírjátok idegekkel a sok bunkó/ostoba vásárlót?
Tudom nem ez volt a kérdés de azért szeretném leírni/ kérdezni pár dolgot.
Soha nem értettem, miért kell nagy ügyet csinálni belőle, hogy egy idegen ember nem köszön? Inkább az menne az idegeimre, hogy kb. 10 másodpercenként köszön kell valakinek akivel 2 mondott beszélek.
én vendéglátóban vagyok diákként, 2 munkahelyem is van, mindkét helyen napi szinten megtalálnak a hülyék, de őszintén nem tudom megválaszolni, hogy hogy bírom:D
én inkább azt kérdezném, hogy a vásárlók hogy lehetnek ilyen bunkók, és buták mint a föld
En utana rohantam volna es elvertem volna egy banannal:D
Volt mar olyan aki szeletelve kerte a juhturot..
Szerintem ezt a kérdést ugyanúgy meg lehetne fordítani! Nagyon sok a tahó eladó is, amikor ott állok a hentes árunál már vagy két perce nem jön senki. Erre előkerül az eladónő, és még tesz vesz nem velem foglalkozik. Köszönök neki, és még akkor sem köszön vissza. Aztán mit kérsz? Mit kérsz, mit kérsz, még ő sürget a k. anyját! Persze nekem ki kellett várni, amíg egyáltalán valaki odatolta a pofáját.
Én javarészt utálom is őket, mert tanulatlan senkiházi a java része! Például régebbi eset dohányboltban egy csaj köszönök neki. Erre nem köszön, a kasszával foglalkozik. Várok.. várok, aztán csak rá szóltam már figyelj már ide, jó lenne ha most a vevővel foglalkoznál nem a kasszával. Erre még neki áll feljebb, hogy várjak mert még lezárja a kasszát. De mondom ne a kassza legyen már az első, mert egyébként is vártam emiatt. Toleráns emberként legalább egy percet, de azért nem fogok itt megőszülni. Aztán még neki állt feljebb, ha nem lett volna ott valami elválasztó rács kitéptem volna onnan, de úgy agyon vertem volna hogy a mentő vitte volna el! MEGÉRDEMELTE VOLNA MAXIMÁLISAN!!! Mert annyi tisztelet nem szorult belé, sőt még ő nézett le engem.. mintha valami alkoholista segédmunkás lettem volna. Megjegyzem őket sem kellene, de egyébként végzős egyetemi hallgató voltam. Nem felvágásként, de még ő nézett le b+, amikor egy nyolc osztályos szőke plázacica.. miért is kellene szeretni az ilyen hulladék eladókat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!