Én vagyok fordítva bekötve vagy szerintetek is a srác a hibás?
Ha alád nyúlnak, szépen kell kérned, hogy vegye ki onnan a kezét? Ki is röhögi az elkövető, nem? Szóval jól tette a lány!
Nem azt mondom, hogy mindenben Amerika a példa, de Amerikában sokkal kevesebbért is börtönbe kerülne a srác, és a 120 kilós feka nyúlna az ő fenekéhez...
Nos:
Próbáljunk tárgyilagosak és gyakorlatiasak lenni!
Az általad leírottak hemzsegnek a "lyukaktól". Sok információ nem ismert, így korrekt döntést nem lehet hozni, csak találgatni.
A csaj ugyanúgy lehet bűnös, mint a srác. Ha a srác nyomult rá és nem kapott semmi visszajelzést, akkor ez alapján egyértelműen az eset 80-90%-ban a pasi sara, de lássuk be, nagyon sok nő szeret mások számára """észrevehetően""" megjelenni és öltözni, ezzel sokszor kihívva maga ellen a sorsot. Ha meg ezt az oldalt nézem, akkor az eset a csaj hibája 80-90%-ban.
Mi az igazság? Ki tudja! Meg kell hallgatni több félt!
Ha csak maga az eset alapján ítélek: nem illik a másik fenekét fogdosni közösségben, munkahelyen meg főképp, következésképp a srác saras. Nem illik tettlegesen bántalmazni senkit, a csaj nem reagálta le megfelelően a helyzetet, figyelembe véve a körülményeket, hogy egy adott közösségben voltak, azaz a csajnak is van vétke. Csak ez alapján azt mondom, hogy 65%-35% a felelősség megoszlása, ahol a srác felelőssége a nagyobb.
Ha esetleg meg tudsz vakfoltokat eltüntető infot, ami segíthet értelmesebben válaszolni, azt nyugodtan írd le! Természetesen csak akkor van értelme a kérdésnek, ha nem vagy elfogult, ugyanis ha a csajt akarod védeni, úgyis kikerekíted a srác ellen szóló érveket, ha meg a srácot akarod menteni, akkor meg a másik oldalt nagyítod fel. Csak tárgyilagosan írj, alátámasztva minden sorodat!
"nő szeret mások számára """észrevehetően""" megjelenni és öltözni, ezzel sokszor kihívva maga ellen a sorsot."
Úgy látom nem érted. SEMMI sem jogosít fel valakit a zaklatásra. Vagy ha te fecskében vagy a tengerparton, s megtetszel egy meleg pasinak, akkor joggal foghatja meg a tökeidet?
"nő szeret mások számára """észrevehetően""" megjelenni és öltözni, ezzel sokszor kihívva maga ellen a sorsot."
Mikor velem történt hasonló munkahelyen (csak a mellemet fogdosta a pali, nem a seggem, és ugyanúgy becézgetett), egy fekete farmer és Suzy és Tekergő mintás, dekoltázs nélküli póló volt rajtam. Ezzel azt akarom hangsúlyozni, hogy az ilyeneknek teljesen mindegy hogy a nő mennyire "rakja ki amilye van" akkor is megteszik. És természetesen az is érvényes amit #14 írt, teljesen mindegy mi van valakin, az nem jogosítja fel a másikat a szexuális zaklatásra.
"nagyon sok nő szeret mások számára """észrevehetően""" megjelenni és öltözni, ezzel sokszor kihívva maga ellen a sorsot."
Azt ugye vágod, hogy ezt az incel gyökerek szokták szajkózni állandóan.
Nyilván nem jogosít fel senkit ilyen tevékenységre, ebben azt hiszem, mindannyian megállapodhatunk, de lássuk be, azért némiképp árnyalhatja a képet pár dolog...
"de amikor ketten beszélgettek nem tudhatom mennyire volt más a helyzet"
és ki tudja, mi volt a háttérben... ezért lenne jó a teljes folyamatot ismerni.
12. vagyok:
Egyszerű a képlet. Végleges állásfoglalást nem akarok tenni, míg nem ismerem a történéseket részletesen. Óvatos, elővigyázatos vagyok - csak ebben testesül meg a gondolatom, hogy ismerni akarom a teljes történetet, mielőtt bárkit elítélnék véglegesen.
A lepontozásból azt szűröm le, hogy a többség számára az, hogy valaki végig akarja gondolni az esetet, és nem azonnal, hirtelen felindulásból, kvázi semmit nem tudva ítél, elítélendő. Sajnálom, én akkor sem akarom elítélni egyik felet sem véglegesen.
más kérdés, hogy a
L Á T S Z A T ! ! ! ! !
mit sejtet! (az életben már sok látszat-szitukkal volt dolgom, megtanultam, nem mindig a látszat az igaz)
Ennyi, nem több; ha ez egyesek szemében bűn, felvállalom!
Még egy apró utalás:
ha valaki látta a "12 dühös embert", akkor tudja, mire gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!