Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondolnának egy olyan...

Mit gondolnának egy olyan kollégáról aki nem beszél és nem nevet?

Figyelt kérdés
31 f
2022. júl. 5. 21:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
7: A munkával kapcsolatban nyilván lekommunikálom, ami szükséges. De trécselgetni ne legyen már kötelező?
2022. júl. 5. 22:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó mondat végén felkiáltójel van, nem kérdőjel.
2022. júl. 5. 22:44
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Én is ilyen vagyok és utálnak is a munkatársaim. Nem tudok a semmiről beszélgetni, főleg olyan emberekkel nem, akikről tudom, hogy bajuk van velem, ha egyszer-egyszer összeraknak egy ilyen munkatárssal és együtt kell vele dolgoznom, nem fogok azért elkezdeni bájcsevegni vele, hogy őt szórakoztassam, nehogy már unatkozzon munka közben, aztán szünetben meg tudom, hogy megy és kibeszél a többiekkel a hátam mögött..Van egy munkatársam, akivel általában együtt szoktam dolgozni, vele jól kijövök, szoktunk is beszélgetni, de ha épp nincs témánk, nem erőlteti a csevegést. Őt bírom.
2022. júl. 5. 22:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Annyi minden lehet - magánéleti gondjai vannak, depressziós, autista, szorong, más humora van, nehezen találja meg a közös hangot az emberekkel, munkára koncentrál, nem szeretik ha megzavarják..stb

Az nem tudom milyen logika alapján jött ki, hogy pl önelégült, mert az önelégült ember nem így szokott viselkedni. Akkor már inkább magánakvaló. De teljesen mindegy, az ha belérúgnak egyet nem fog javítani a helyzeten, sőt csak ront.

Azt még megértem, hogy nem egy kellemes társaság. A munkáját elvégzi? Mert ha igen, akkor végülis nem zavar sok vizet, lehet ő is annak örülne legjobban ha mindenki levegőnek nézné, es nem azzal foglalkozna, hogy ki hogy viselkedik.

Persze ez nem vonatkozik arra, hogyha munkavégzéshez se hajlandó elvégezni szükséges kommunikációt.

2022. júl. 6. 00:07
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

Figyelj ennek hosszútávon nem lesz jó vége. Régebben én is hasonló voltam, de megtanultam, h ez nem jó út, a próbaidőm lejárta előtt kirugtak, azzal a címszóval, h nem tudtam beilleszkedni a csapatba és nem vagyok csapatjátékos. A munkámat egyébként mindig dicsérték, az első 2 hét után már hiba se volt benne. Volt egy másik csaj, aki előttem pár nappal kezdett, na ő egy csomó hibát csinált, egyszer még a gépet is elb@szta és miatta állt 4 órát a műszak. Viszont beszédes volt és megszerették és ő így maradhatott a próbaidő után. Álmomban se gondoltam volna, h engem kiraknak ez a nyomi csaj meg maradhat...

Úgyhogy beszélni kell a kollégákkal, nevetni a viccesen meg a többi, mert szívás lesz a végén.

2022. júl. 6. 00:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az igazgatónő volt hasonló, sosem láttuk nevetni és amikor mégis, az is egy szenzáció volt. Aztán felmőtt koromban volt szerencsém jobban megismerni és kiderült, tökre nem olyan ember, mint amilyennek hittük gyerekként, elég laza.
2022. júl. 6. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!