A penny raktárakban tényleg ilyen rossz a helyzet?
Figyelt kérdés
Jelentkezni szeretnék az egyik logisztikai kozpontjukba kommisiozonak, de olvastam egy kommentet, hogy kihajtjak a szart is az emberekbol es nem becsulik meg oket egyaltalan, folyamatosa tulora stb. Mennyire igaz ez?2022. júl. 5. 14:50
2/8 anonim válasza:
Nekem vásárlóként is fel szokott tűnni, hogy mennyire kiégett, túlhajszolt dolgozók vannak a pennyben.
3/8 anonim válasza:
pennynél már 10 évvel ezelőtt is ez ment. Úgy vettek fel akkor, hogy nálunk aztán nincs túlóra. Aztán az első délutános műszakom lejárta előtt 10 perccel közölték, hogy ráhúzunk 4 órát.. hajnali 2ig. Mondtam a csoportvezetőnek, hogy az marad akinek 2 anyja van... nem ebbe állapodtunk meg. Másnap délutánra már nem is kellett bemennem.
4/8 anonim válasza:
St22 Lacika javaslatára próbáld meg az Aldi raktárát, hátha ott jobb a helyzet.
5/8 anonim válasza:
A penny sucks. Tényleg mindig ez ment. Alulértékelt emberek gyűjtőhelye. Aki tartja magát egy picire nem marad ott.
6/8 anonim válasza:
Én minden nagy áruházban kimerült dolgozókat látok.
7/8 anonim válasza:
4
Ez most szarkazmus, vagy tényleg megéri megpróbálni?
8/8 anonim válasza:
7 Miért ne érné meg, egy napot majd hetet ki kell próbálni, aztán megnézni mennyire hajtós? Ha tetszik akkor ott kell melózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!